Farioli'nin, Beşiktaş zaferinde Türkiye detayı!

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde deplasmanda Ajax'a 4-0 yenildi. Mücadele için yorum yapan Emre Belözoğlu, Ajax'ın hocası Francesco Farioli ile ilgili özel bir bilgi verdi.

Farioli'nin, Beşiktaş zaferinde Türkiye detayı!
Farioli'nin, Beşiktaş zaferinde Türkiye detayı!
GİRİŞ 27.09.2024 10:30 GÜNCELLEME 27.09.2024 10:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Ligi'nin ilk haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı 4-0 mağlup eden Hollanda ekibi Ajax'ta teknik direktör Francesco Farioli, maçın ardından yaptığı açıklamada farklı kazanmalarına şaşırdığını söylemişti.

Karşılaşmanın özellikle ikinci yarısında iyi bir performans gösteren Hollanda devi, baskı kurduğu bölümde peş peşe goller bularak maçı kopardı.

Mücadelenin ardından Nutspor Youtube kanalında Ajax - Beşiktaş maçını yorumlayan Emre Belözoğlu, teknik direktörlük kariyerine Türkiye'de başlayan Ajax çalıştırıcısı Francesco Farioli ile ilgili de özel bir bilgi verdi.

İşte Emre Belözoğlu'nun Farioli yorumu:

 "Özel bir bilgi vereyim. Francesco Farioli, Beşiktaş maçına Türkiye’deki teknik adamlarla hazırlandı. 2-3 teknik direktörden Beşiktaş hakkında bilgi aldı."
 

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 6
  • misafir 11 saat önce Şikayet Et
    ajax ın kadrosu ile bjk nin kadrosu arasında uçurum var. adamlar nerde gelecek vaad eden genç var toplamışlar. bizimkiler de nerde gözden düşmüş ıskartaya çıkmış var onun peşinde.. avrupanın eskilerini, kadroda düşünmediği topçuları alarak onlarla mücadele edilmez. bu 3 büyüklerin kadroda düşünmediği topçuları alarak şampiyon olmayı bekleyen anadolu kulüplerine benziyor .
    Cevapla
  • Misafir 16 saat önce Şikayet Et
    Beşiktaş TD si de Hollandalı. Bu lu anlama gelir.. Van Bronckhorst dersine iyi çalışmamış. Ajax TD si çok iyi hazırlanmış.. Beşiktaş doğru dürüst gol pozisyonuna bile giremedi. Biz Hollanda'daki gurbetçiler çok üzüldü...
    Cevapla
  • malatya balabanlı 17 saat önce Şikayet Et
    Özel gizli bilgi , kimse duymasın , yahu ne özeli beşiktaşın son iki maçına bak anlarsın o kadar basit . Beşiktaş kötü oynuyor bir kaç oyuncu hariç hepsi kötü
    Cevapla
  • Misafir 17 saat önce Şikayet Et
    olacağımız buydu zaten.
    Cevapla
  • Yusuf 18 saat önce Şikayet Et
    Bilgi almalarına felan gerek yok ya.Türk takımı değil mi.Her halukarda yenerler.Sahada geziniverseler yeter.Biz kendi kalemize atar yine hallederiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle