Van Bronckhorst'tan kritik karar! Sol kanatta kim oynayacak?

Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor'a konuk olacak Beşiktaş'ta sol kanatta kimin oynayacağı merak konusu oldu.

GİRİŞ 12.09.2024 11:02 GÜNCELLEME 12.09.2024 13:20
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Beşiktaş 3’te 3 ile başladığı sezonda pazar günü ciddi bir sınav verecek. Rakip ise son olarak Beşiktaş’ı çalıştıran Şenol Güneş’le siftah arayan Trabzonspor.

Beşiktaş'ta Giovanni van Bronckhorst galibiyetten başka bir şey düşünmüyor ve ilk 11’i bir kişi dışında belirledi. Sol kanatta Semih, Joao Mario ve Ernest Muçi üçlüsünden hangisinin oynayacağı merak konusu oldu.

‘Kalede Mert, savunmada Svensson, Paulista, Uduokhai, Masuaku, orta alanda Gedson ile Al Musrati kesin. Sağ kanatta Rashica forvet arkasında Rafa Silva ve ileri uçta İmmobile olacak.

Gio’nun sol-forvetteki as ismi Semih Kılıçsoy sakatlığı nedeniyle haftayı tedavi ile geçirdi, dün de takımdan ayrı çalıştı. Mario, Benfica’dan hazır geldi ve bu bölgede ikinci alternatif.

Muçi de idmanların başarılı isimlerinden ve forma giymeye hazır olduğunu teknik heyete iletti. Sol kanatta hangi oyuncunun oynayacağına ise maç günü karar verilebilir. 

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Yusuf 5 gün önce Şikayet Et
    yok mert günok oynasın sol kanatta
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Tabiki Mario oynar
    Cevapla
  • Misafir 5 gün önce Şikayet Et
    Gedson Fernandes
    Cevapla