Resmen açıklandı! Galatasaray sponsorluğu askıya aldı

Galatasaray, Serwin Global Solutions ile yapmış olduğu sponsorluk sözleşmesinin; iletilen bilgi, belge ve diğer iddialar netleşene kadar askıya alındığını açıkladı.

GİRİŞ 17.09.2024 18:33 GÜNCELLEME 17.09.2024 19:10
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Galatasaray, Serwin Global Solutions ile yapmış olduğu sponsorluk sözleşmesinin; iletilen bilgi, belge ve diğer iddialar netleşene kadar askıya alındığını açıkladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten KAP'a yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Bir dijital spor haber platformu olan "meritkingnews" markası tanıtımı özelinde şirketimizin, Serwin Global Solutions SDN BHD ile imzalamış olduğu sözleşme, şirketimize iletilen bilgi, belge ve diğer iddialar netleşene kadar askıya alınmıştır.

Galatasaray olarak yaptığımız her türlü iş birliğinde kulübümüzün çıkarlarını koruyacak şekilde önlemler alarak çalışmaya devam edeceğiz."

Seyfullah KAYGUSUZ Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Seyfullah KAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir. Mesleki hayatına Haber7.com’da devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Ali bey 1 gün önce Şikayet Et
    Kurallara göre puan silme cezası ve soruşturma açılmalı....Ama kurallar 6S ye işlemez ...Yürü be cin con kim tutar seni.
    Cevapla
  • misafir41 1 gün önce Şikayet Et
    Firmalar sizin diğer oyuncaklarınıza benzemez, haklı gerekçeniz yoksa sizi askıya alırlar ödetirler tazminatı. VAR da MHK da kurtaramaz sonra::))
    Cevapla
  • Tekirdağ lı 1 gün önce Şikayet Et
    Bir tane de legal bir işiniz olsun be kardeşim. Spor klübümüsünüz başka bir şey mi belli değil.
    Cevapla
  • mustafa 1 gün önce Şikayet Et
    yeni uyandılar
    Cevapla
  • Sonfatih 1 gün önce Şikayet Et
    İşleri yolsuzluk alavere dalavere iddia ediyorum fetönün gizli para kasası bunlar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle