Resmi açıklama! Emirhan Topçu için görüşmeler başladı

Çaykur Rizespor'un 23 yaşındaki stoperi Emirhan Topçu'nun transferi için Beşiktaş Kulübü görüşmelere başladı.

GİRİŞ 27.07.2024 19:40 GÜNCELLEME 27.07.2024 19:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Çaykur Rizespor Basın Sözcüsü Hasan Yavuz Bakır, futbolcuları Emirhan Topçu için Las Palmas ve Beşiktaş ile görüşme halinde olduklarını duyurdu.

"BEŞİKTAŞ'IN TEMASI VAR"

Hasan Yavuz Bakır açıklamasında, "Emirhan Topçu'yla Las Palmas ilgileniyor. Beşiktaş'ın 2-3 gündür bir teması var. Görüşmeler yapılıyor. Resmi bir yazılı teklif olmaksızın iki kulübün yetkilileri görüşmelerini sürdürmekte. Oyuncumuzun hayalini köreltmek istemiyoruz. Emirhan, başka bir ligde oynamak istediğiyle ilgili bir isteği oldu. Buna saygı duyuyoruz. Oyuncu ve kulübümüzün menfati doğrultusunda süreci sonlandırmak istiyoruz. Hem Las Palmas hem de Beşiktaş niyetli oyuncu için. Şartları oluşturabilirsek süreç 2-3 günde bitebilir." ifadelerini kullandı.



"TAKAS GÖRÜŞMESİ YAPMIYORUZ"

Hasan Yavuz Bakır ayrıca, "Takas görüşmesi yapılmadı. Beşiktaş'ta çok değerli oyuncular var ama bu takas süreçleri biz anadolu kulüpleri için dezavantaj oluyor. Kulüpler istese de oyuncu istemeyebiliyor. Bu da zaman kaybı oluyor. Takas görüşmesi şu anda yok. Beşiktaş ile görüşüyoruz. Ortak bir noktada buluşacağız inşallah. En yakın zamanda bu işi tamamlayacağız." dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Rizeli 1 ay önce Şikayet Et
    Bjk ye gider ilk milli takım maçında kadroya alınır. Avrupa şampiyonasında olsaydı Hollanda maçını kaybetmezdik
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Dikkat edin fener almasın
    Cevapla