Di Marzio duyurdu! Beşiktaş'tan Ismajli bombası

Gabriel Paulista'yı kadrosuna katan Beşiktaş savunma hattını güçlendirmek için Empoli forması giyen Arnavut savunmacı Ardian Ismajli'yi gündemine aldı.

Di Marzio duyurdu! Beşiktaş'tan Ismajli bombası
Di Marzio duyurdu! Beşiktaş'tan Ismajli bombası
GİRİŞ 02.07.2024 19:16 GÜNCELLEME 02.07.2024 19:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Transfer çalışmaları Giovanni Van Bronckhorst'un raporları doğrultusunda devam ediyor. Rafa Silva ve Paulista gibi ses getiren transferlere imza atan siyah-beyazlılar için yeni bir iddia ortaya atıldı.

Di Marzio'nun haberine göre Beşiktaş, Empoli forması giyen Ardian Ismajli ile ilgileniyor. Siyah-beyazlıların müzakereleri başlatmak için kısa süre içinde Empoli ile masaya oturması bekleniyor.

Ardian Ismajli geçen sezon Empoli formasıyla 27 maça çıktı. 2.138 dakika süre alan 27 yaşındaki savunmacı bu karşılaşmalarda 2 sarı kart gördü.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Gartal 1 gün önce Şikayet Et
    Gol yok sari bar. Bizdede bol kirmizi nasilsa. Eksi oarmagi. Bjk ya gösterdi
    Cevapla