Serdar Topraktepe kupayı getiren taktiği açıkladı

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Serdar Topraktepe, "Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalıan bir takım." dedi.

Serdar Topraktepe kupayı getiren taktiği açıkladı
Serdar Topraktepe kupayı getiren taktiği açıkladı
GİRİŞ 24.05.2024 00:47 GÜNCELLEME 24.05.2024 00:47
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Trabzonspor'u 3-2 mağlup ederek 11. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı. 

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan siyah-beyazlıların teknik sorumlusu Serdar Topraktepe, "Beşiktaş'ta hem futbol oynadım hem de hoca olarak kupayı almak nasip oldu. Allah'ıma şükürler olsun." dedi.

Topraktepe maç taktiğiyle ilgili olarak yaptığı açıklamada, bordo mavili takımı yenmelerinde yön değiştirmelerin etkili olduğunu belirtti ve "Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalıan bir takım." ifadelerini kullandı.

"YÖN DEĞİŞTİRMELERE ÇOK İHTİYACIMIZ VARDI"

"Kupa tek maç, tek maçlar biliyorsunuz zor oluyor. Ben bugün futbolcularımla gurur duydum çünkü maç öncesinde ne istediysek maç içinde hepsini yaptılar. Mağlup duruma düşmemize rağmen maçın genelinde istediğimiz her şey yaptılar. Yön değiştirmelere çok ihtiyacımız vardı bugün çünkü Trabzonspor topun olduğu bölgeye yoğunlaşıp kaptığı toplarla pozisyon aramaya çalıan bir takım. Biz bütün istediklerimizi oyuncularımızdan aldı. Topun kontroü tamamen bizdeydi."

"OYUNCU DEĞİŞİKLİKLERİNDE GECİKTİK"

"75'ten sonra sıkıntılarımız başladı. Ghezzal ve Muleka'nın sakatlıkları nüksetti ve değişiklik yapmaya zorladı bizi. Son 7-8 dakikada Necip'in sıkıntıları başladı. Oyuncu değişikliklerinde aslında geciktik ama neticesinde maçı kazanmayı bildik."

"OYUNCULARA GÖNLÜMÜZÜ AÇTIK"

"Buradaki futbolcuların hepsi üst düzey futbolcular ama sakatlıklar yaşadılar. Bu sakatlıklar oyuncuları geri atıyor. Oyuncularımıza gönlümüzü açtık, karşılıklı iyi ilişkiler sonucunda sahada istediiğimizi onlardan aldık."

"BİZE NE GÖREV VERİRLERSE ORADA OLDUK"

"Ben Beşiktaş'ın her bölümünde çalıştım. Biz Beşiktaş'ın her zaman içindeyiz. Beşiktaş'ın personeli gibiyim ben. Bize ne görev verirseler orada olduk. Her zaman bize ne görev verirlerse orada olmaya çalışacağım."

"LİGE ERKEN HAVLU ATMAK OYUNCULARIMIZI YIPRATTI"

"Taraftarımız muhteşem. Beşiktaş her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Lige erken havlu atmak oyuncularımızı yıprattı. Taraftarımız son dakikaya kadar bizi desteklediler. Taraftar mücadele eden bir takımı görünce oyuncularımızı kucakladılar."

"DEVRE ARASINDA CEZA SAHASINDA FAZLALAŞMADIĞIMIZI SÖYLEDİM"

"Devre arasında ben içeri girdim ve her şeyin yolunda olduğunu, bütün istediklerimizi yaptıklarını söyledim. Pozisyonlarda bazen rakip ceza sahasında fazlalaşmadığımızı söyledim. İkinci yarı bu da oldu. İkinci yarının 75. dakiaksına kadar top bizdeydi. Beşiktaş bugün her şeyini verdi. Hepsine çok teşekkür ediyorum."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 15
  • Alper 3 hafta önce Şikayet Et
    en büyük derbi aslında TS BJK derbileri çok zevkli ve heyecanlı geçiyor iki takimada tebrikler
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 3 hafta önce Şikayet Et
    Maç alana dua edin. Olmayan penaltıyı vermeseydi birde Uğurcanin olağanüstü beceriksizliği ile kazandınız. Tabii şükredersin .
    Cevapla
  • Fikirsiz Fikri 3 hafta önce Şikayet Et
    Maç alana dua edin. Olmayan penaltıyı vermeseydi birde Uğurcanin olağanüstü beceriksizliği ile kazandınız. Tabii şükredersin .
    Cevapla
  • Birisi 3 hafta önce Şikayet Et
    Sanırsın cennetin kapısını açmış
    Cevapla
  • Misafir1 3 hafta önce Şikayet Et
    İddialı bir sezon istiyorsak bu takımın iskeleti komple değişmeli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle