Beşiktaş, Xabi Alonso'nun yıldızını istiyor

Beşiktaş'ın Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Patrick Shick'i kadrosuna katmak istediği belirtildi.

Beşiktaş, Xabi Alonso'nun yıldızını istiyor
Beşiktaş, Xabi Alonso'nun yıldızını istiyor
GİRİŞ 11.04.2024 18:04 GÜNCELLEME 11.04.2024 18:05
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Almanya Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen'de forma giyen Patrick Shick ile ilgili dikkat çeken bir transfer iddiası ortaya atıldı. 

Belçikalı gazeteci Sacha Tavolieri'nin aktardığı bilgiye göre Trendyol Süper Lig ekibi Beşiktaş, Leverkusen'in yıldız oyuncusunu kadrosuna katmak istiyor. 

Yaz transfer döneminde gelecek

Alman ekibinin yaz transfer döneminde oyuncu ile yollarını ayırmak istediği belirtilen haberde, Beşiktaş'ın Schick'i kiralamayı düşündüğü aktarıldı.  Kısa süre içerisinde bu transfer konusunda gelişmelerin yaşanabileceği de aktarıldı. 

112 maçta 52 gol attı

2020/21 sezonunun başında Roma'dan ayrılarak Bayer Leverkusen'e imzayı atan Çekyalı santrfor, Alman ekibinin forması ile toplamda çıktığı 112 karşılaşmada 52 gol ve 11 asistlik performans sergiledi. 

Bu sezon ise Leverkusen forması ile Bundesliga'da 14 maça çıkan 28 yaşındaki futbolcu, 5 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.
 

KAYNAK: BEIN SPORTS
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Hahahahahah
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    Kuşun parası var mı? Şampiyon olan takım futbolcuyu alcan lâ gidin güldür beni
    Cevapla
  • hirbelek 2 hafta önce Şikayet Et
    yalan haber
    Cevapla
  • Misafir 2 hafta önce Şikayet Et
    ne alakası var? hem şampiyon ol, hemde Beşiktaşa gel.
    Cevapla