Fernando Santos: Gidecek çok fazla oyuncu var!

Beşiktaş teknik direktörü Fernando Santos, "Gidecek çok oyuncu var. Bu durum takıma olumsuz yansıyor. Birlikteliği sağlayamıyoruz" dedi.

Fernando Santos: Gidecek çok fazla oyuncu var!
Fernando Santos: Gidecek çok fazla oyuncu var!
GİRİŞ 02.04.2024 10:02 GÜNCELLEME 02.04.2024 10:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Bu sezon şampiyonluk yarışına çok erken havlu atarak tarihinin en kötü dönemini geçiren Beşiktaş'ta yaşanan hoca değişimlerine rağmen başarının bir türlü gelmemesi, camiada hayal kırıklığı yaratıyor. Milli ara öncesi oynadığı son 3 maçta sıfır çeken Siyah-Beyazlılarda teknik direktör Fernando Santos, takımın son durumuna dair futbol koordinatörü Samet Aybaba ile değerlendirme toplantısı yaptı.

Ligin kalan bölümü için üçüncülük mücadelesi veren Portekizli hoca, takımda motivasyonu sağlamakta zorlandığını söyledi. Eleştirileri üzerine aldığını ancak kendisi dışında da bazı durumların yaşandığını belirten Santos, en önemli problemin 'Ekip ruhu' olduğunu vurguladı.

"MEVCUT FUTBOLCULAR BASKILI OYNAMAYA UYGUN DEĞİL"

Mevcut kadroda çok fazla oyuncunun haziran itibarıyla ayrılacağını vurgulayan 69 yaşındaki çalıştırıcının, "Çok fazla gidecek isim var, tam olarak akılları burada değil. Bu durum da takımın performansında olumsuzluk yaratıyor. Bu kadroda ekip ruhunu yakalayamıyoruz. Sürekli benim savunma futbolu oynatmam eleştiriliyor. Ancak futbolcuların fiziksel durumu, baskılı oynamaya müsait değil. Bu nedenle önde çok baskı yapamıyoruz. Bu yüzden savunma oynatıyorum gibi gözüküyor. Asla böyle değil" diyerek Aybaba'ya dert yandığı öğrenildi.

KAYNAK: SABAH
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Gültepeli bjk 1 ay önce Şikayet Et
    İşte bu çok doğru bir karar hadi be Santos vur şu igneyide bjk,,çiftliği kurtulsun kan emicilerden işine gelmeyende gidebilir yöneticisine kadar taraftar arkanda tirübünde takım sende fernando
    Cevapla
  • Namyelüs 1 ay önce Şikayet Et
    Gidecek çok oyuncu,tek çalıştırıcı var.
    Cevapla
  • yeter artık 1 ay önce Şikayet Et
    yazık değil mi arkadaş. dişi ağrıyan adam ağzıma uyum sağlamıyor diye hepsini çektirip protez mi yapıyor. tedavi rehabilitasyon falan yok mu hepsini gönderelim konusu gündeme geliyor. memlekete yazık ediyorlar. gelsin 20 tane daha çöp tenekesi...
    Cevapla
  • Mustafa 1 ay önce Şikayet Et
    Santos kendisi gitse daha iyi olur....
    Cevapla
  • toymaz 1 ay önce Şikayet Et
    dede 2016'da elinde iyi bir kadro vardı kupayı kaldırdın lakin o takım Portekiz milli takımıydı bu takım Beşiktaş takımı yani arada Dağlar değil galaksiler kadar fark var. iyi bir teknik direktör olabilirsin ama burası Türkiye burası adamı bozar iyisi mi bu kadar oyuncu gidiyorken sen de git.
    Cevapla