Hüseyin Yücel'den sert tepki: "Korkaksınız"

Beşiktaş İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, açıklanan PFDK sevkleri arasında yer alıyordu. Hüseyin Yücel, kendi hesabından açıklamasında karara tepki gösterdi.

Hüseyin Yücel'den sert tepki: "Korkaksınız"
Hüseyin Yücel'den sert tepki: "Korkaksınız"
GİRİŞ 27.03.2024 21:17 GÜNCELLEME 27.03.2024 21:17

Beşiktaş Jimnastik Kulübü, İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılması nedeniyle TFF'ye tepki gösterdi.

Kararın açıklamansının ardından İkinci Başkan Hüseyin Yücel de kendi X hesabından tepki gösterdi. 

Hüseyin Yücel açıklamasında; ''Sizler korkaksınız, olayları manipüle ediyorsunuz. Sizlerin vermiş ya da vereceği cezalar bizlere ancak madalya olur. Bizler Beşiktaş taraftarı olarak hep buradayız lakin sizler en kısa zamanda yolcusunuz. Bunu da sakın unutmayın.'' iddiasını öne sürdü. 

Hüseyin Yücel, daha önce oyuncuları Semih Kılıçsoy'un A Mili Takım kadrosundan Ümit Milli Takım kadrosuna gönderilmesine tepki içeren bir açıklama yayınlamıştı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.