Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!

Beşiktaş Kulübü, ikinci başkan Hüseyin Yücel'in PFDK'ya sevk edilmesinden dolayı TFF'ye tepki gösterdi.

Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!
Beşiktaş'tan TFF'ye PFDK tepkisi!
GİRİŞ 27.03.2024 18:20 GÜNCELLEME 27.03.2024 18:20
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Jimnastik Kulübü İkinci Başkanı Hüseyin Yücel, Semih Kılıçsoy'un A Milli Takım aday kadrosundan çıkarılması nedeniyle TFF'ye tepki gösterdi.

Yücel, resmi X hesabından yaptığı açıklamalar sonrası Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edildi. Bunun üzerine siyah beyazlı kulüp, TFF'ye tepki gösterdi.

KULÜPTEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE: 

"Ülke futbolunu en ufak bir eleştirel açıklamaya tahammül göstermeden sürekli para cezaları vererek, oyuna katkı sağlayan gönüllülerin tüm eleştiri haklarını bu vesileyle kısıtlayarak yönetmeye çalışan TFF yeni sevkleri açıkladı! Buna göre TFF, İkinci Başkanımız Hüseyin Yücel’i X hesabından, Profesyonel futbolcumuz Semih Kılıçsoy’un A Milli takımdan Ümit Milli takıma gönderilmesiyle ilgili yaptığı açıklama nedeniyle PFDK’ya sevk etti."

HÜSEYİN YÜCEL NE YAZMIŞTI?

"Ay-Yıldızlı Beşiktaş armasını göğsünde başarıyla taşıyan Semih Kılıçsoy, sadece camiamızın değil Türkiye’nin gururudur.

Mantığa aykırı hiçbir karar onu ve bizleri yolumuzdan döndüremez. Nereden gelirse gelsin Beşiktaş’a ve futbolcularımıza yönelik her türlü engel ve art niyetli eylemlere karşı biz buradayız.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun aba altından sopa gösteren, genç bir sporcunun kariyerini hiçe sayan karanlık zihniyetinin karşısında dimdik tek vücut olarak duracağımızdan kimsenin şüphesi olmasın."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 9
  • kerem 4 hafta önce Şikayet Et
    Tff istifa etsin diye sitesinden yazan tek takım gs iken koçun takımlarından tek bir yazı yok resmi sitelerinde. Çok iki yüzlüler her zaman ki gibi
    Cevapla
  • Misafir 4 hafta önce Şikayet Et
    beşiktaşlılar sizde tff yi fener gibi yok hükmünde sayın her iki kulüpte bu işgalci tff den çok çekti gs den başka hiçbir kulüp istemiyor. birlik olun.
    Cevapla
  • Tecai 4 hafta önce Şikayet Et
    En çok sevk edilen GS miiill
    Cevapla
  • bayburtlu 4 hafta önce Şikayet Et
    ülke futbolunu mahvettiler bu federasyon tam çöp
    Cevapla
  • Hakan 4 hafta önce Şikayet Et
    Bjk kaçıncı arkadaş kaç puanla? İyi olsaydın sampiyonlukta mücadele ederdin. Kalkiota sizden oyuncu niye alsın adam. Denedi baktı Enes Ünal dan olmayacak bir sonraki maçlarda Semihi alır. Ne var bunda.
    Cevapla
  • Karahisari 4 hafta önce Şikayet Et
    Bu TFF'den bir cacık olmaz. Güzelim jenerasyonu yine "adamcılık" zihniyeti yüzünden heba edecekler. Kıymayın bu ülke evlatlarına beyler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle