Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Ön görüşme yapıldı

Süper Lig'de sıkıntılı bir süreçten geçen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Siyah-beyazlılar bu anlamda Karabağ'da sergilediği futbol ile dikkat çeken juninho'yu kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Ön görüşme yapıldı
Beşiktaş'tan sürpriz transfer atağı! Ön görüşme yapıldı
GİRİŞ 23.03.2024 22:12 GÜNCELLEME 23.03.2024 22:23
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Süper Lig'de kabus gibi bir sezon geçiren Beşiktaş, erkenden transfer çalışmalarına başladı. 

Samet Aybaba'nın izlediği maçlarda en çok etkilendiği oyunculardan olan ve Azerbaycan ekibi Karabağ'da bu sezon ortaya koyduğu performans ile dikkat çeken 27 yaşındaki santrfor Juninho için şartların zorlanacağı ileri sürülüyor.

KARABAĞ İLE ÖN GÖRÜŞME YAPILDI

Karabağ'ın Avrupa Ligi'nde Bayer Leverkusen ile oynadığı 2-2 ve 3-2 biten maçlarda attığı 2 golle yıldızlaşan Brezilyalı oyuncu için Samet Aybaba'nın yönetime verdiği rapor ortaya çıktı. Aybaba'nın "Çok yönlü bir oyuncu, onu kadromuza katmamız bize büyük güç katacaktır" raporunun ardından harekete geçen siyah-beyazlı yetkililer, Azerbaycan kulübü yetkilileriyle bir ön görüşme yaptı.

8 MİLYON EURO İSTEDİLER

Juninho için ilk etapta 8 milyon euro'luk bir bonservis talep eden Karabağ kulübünün, bu rakamda önemli ölçüde indirime gidebileceği öğrenildi. Aybaba'nın sezon bitmeden Azerbaycan'a giderek Juninho için pazarlık masasına oturması bekleniyor.

27 yaşındaki Brezilyalı forvet, ihtiyaç halinde sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Piyasa değeri 1 milyon euro olan Juninho, UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda karşılaştıkları Leverkusen maçında attığı goller ve etkili performansıyla bir çok Avrupa kulübünün de radarına takıldı.

KAYNAK: FOTOMAÇ
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 9
  • Fombi 1 ay önce Şikayet Et
    Tff. Baskani. Degismeden bjk basariyi. Birak. Reali getir bjk formasi giydir bos.
    Cevapla
  • Biri 1 ay önce Şikayet Et
    Bence yeni bir salıncak şart
    Cevapla
  • Sadettin 1 ay önce Şikayet Et
    Bu sametin çapı neymişde spor direktörü oluyor ilk okul mezunları dil bilmezler üç kuruş parası var diye önemli görevlere geliyorlar
    Cevapla
  • Kartal Adnan 1 ay önce Şikayet Et
    O senin dediğin dilleri konuşan simsarlar kitledi haberin olsun
    Cevapla
  • Rebelboy1903 1 ay önce Şikayet Et
    Bir İki Takviyelik İş Değil O. Sıfırdan Kadro Kurulması Lazım
    Cevapla
  • Vatandaş38 1 ay önce Şikayet Et
    Siz FB den izin aldınız mı transfer için
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle