Hikmet Karaman: Hak ettiğimiz bir galibiyetti

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Sivasspor maçının ardından, “Hak ettiğimiz bir karşılaşma ve galibiyet oldu” dedi.

 Hikmet Karaman: Hak ettiğimiz bir galibiyetti
Hikmet Karaman: Hak ettiğimiz bir galibiyetti
GİRİŞ 17.03.2024 00:39 GÜNCELLEME 17.03.2024 00:39
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Y. Adana Demirspor, evinde konuk ettiği Sivasspor’u 4-1 mağlup etti.

Maç sonu basın toplantısında konuşan Y. Adana Demirspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “İlk 30 dakika oyun başa baş gitti. Sonra değişiklik yaptık ve oyun kontrolünü ele aldık. Hak ettiğimiz bir karşılaşma ve galibiyet oldu. Taraftarımıza ayrı bir parantez açmak istiyorum. Gerçekten coşkuları üst seviye ve takıma katkıları büyüktü. Biz de sahada elimizden geleni yaptık. Milli araya giriyoruz. 8-9 oyuncumuz olmayacak. Emre ve Yusuf Sarı milli takıma çağrılmadı. Fakat ben önümüzdeki dönemde çağrılacaklarına inanıyorum. Kalan oyuncularımızla rekabet ortamını sağlayıp gelişimi sağlayacağız. Daha üst seviyeye çıkacağız. Yakaladığımız seriyi devam ettirmemiz gerekiyor” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Aynı şekilde gs deplasmanındada bekliyoruz
    Cevapla
  • GS aslanı 1 ay önce Şikayet Et
    Başarınızı FB deplasmında da devam etmesini canı gönülden arzuluyoruz.
    Cevapla