Tüpraş Stadı'nda inanılmaz olay! Beşiktaş'ın penaltı golü iptal edildi

Beşiktaş, Antalyaspor ile oynadığı maçta uzatma dakikalarında penaltı ile skoru 2-2'ye eşitledi. Hakem Burak Pakkan, penaltıda Rashica'nın topa iki kez dokunduğunu işaret ederek penaltıyı iptal etti.

Tüpraş Stadı'nda inanılmaz olay! Beşiktaş'ın penaltı golü iptal edildi
Tüpraş Stadı'nda inanılmaz olay! Beşiktaş'ın penaltı golü iptal edildi
GİRİŞ 16.03.2024 22:50 GÜNCELLEME 17.03.2024 03:39
Bu Habere 38 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ile Antalyaspor'un karşı karşıya geldiği maçın son anlarında sahalarda benzerine az rastlanır bir olay yaşandı.

Beşiktaş, 90+10'da VAR incelemesi sonrası penaltı kazandı. Penaltıda topun başına geçen Milot Rashica, skoru 2-2'ye getirdi.

Antalyasporlu futbolcular ve kaleci Helton, bu penaltıya itirazda bulundu. Hakem Burak Pakkan, Rashica'nın penaltıda topa iki kez müdahalede bulunduğunu işaret ederek penaltıyı iptal etti. Antalyaspor, karşılaşmadan 2-1'lik galibiyetle ayrıldı.

TRİO EKİBİ PENALTI POZİSYONUNU DEĞERLENDİRDİ

90+11. dakikada Rashica'nın geçersiz sayılan penaltı vuruşu

Deniz Çoban: "İleriye doğru hareket eden top, tekrar oyuncuya temas ediyor. Bu bir endirekt serbest vuruştur. Hakemi bu kararı sahada verdiği için kutluyorum. Bütün oyuncular hakemin etrafında, buna sarı kart veremiyorsanız bir daha hiçbir şeye sarı kart veremezsiniz. Oyunu bitiriş şeklini de kimse anlayamadı, bunu çok iyi anlatmalısınız."

Bahattin Duran: "Karar doğru, her iki ayağıyla birlikte topla oynuyor. Bir ayağı, sonra kaydıktan sonra diğer ayağına da top temas ediyor. Bazı açılardan direkt gitmiş gibi görünüyor ancak Rashica iki defa topa dokunuyor. Top yön değiştiriyor. Kramponun ucuna temas ediyor."

Bülent Yıldırım: "Yüzde yüz doğru bir karar. Gol iptalinde hiçbir problem yok. Zaten gol verilseydi de VAR iptal ederdi."​

 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 38
  • Eskimalatyalı 1 ay önce Şikayet Et
    Madem vuruşta kural hatası var penaltının tekrar ettirilmesi gerekmez mi?
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    BJK idda oynuyor
    Cevapla
  • sincap 1 ay önce Şikayet Et
    bu fenerin başına gelse acaba golüniptal edeceklermiydi merak ediyorum
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Fener'e neredeyse gol atmadan tabelaya gol nasıl yazabiliriz diye bir kural getirmenin derdindeler.
    Cevapla
  • çukursunuz 1 ay önce Şikayet Et
    bu nasıl habercilik antalya kalecisi itiraz etmese hakem golü verecekti sanki rashicanın inanılmaz hatası yokmuş gibi arkadaş penaltı bile atmaktan acizseniz hakem ne yapsın ne yüzsüz adamlarsınız ne ahlak yoksunu insanlarsınız maçı izlemeden etmeden yorum yazıyorsunuz resmen çukursunuz çukur
    Cevapla
  • Dadaloğlu 1 ay önce Şikayet Et
    TFF nin başında olan eğer gururun var ise beş dakika durmazsin orada
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle