Fernando Santos'tan Galatasaray sözleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Ben Galatasaray maçını yarın sabah düşünmeye başlayacağım." dedi.

Fernando Santos'tan Galatasaray sözleri
Fernando Santos'tan Galatasaray sözleri
GİRİŞ 28.02.2024 23:12 GÜNCELLEME 29.02.2024 01:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde sahasında Konyaspor'u 2-0 yenen Beşiktaş, yarı finalde MKE Ankaragücü'nün rakibi oldu.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde:

"Finale ulaşmak ve kupaya ulaşmak istiyoruz"

"Çok önemli bir galibiyet aldık. Kupada yarı finale yükseldik. Önemli olacağını biliyorduk, ona göre hazırlandık. Yarı finalde olmak önemli. Finale ulaşmak ve kupaya ulaşmak istiyoruz. Ankaragücü maçı da zor bir yarı final olacak ama gücümüzü biliyoruz. Bugün iyiydik. Adil bir galibiyet aldığımızı söyleyebilirim, hak ettik"

"Galatasaray maçını yarın sabah düşünmeye başlayacağım"

"Ben Galatasaray maçını yarın sabah düşünmeye başlayacağım. Bugün, bu maçın günü. Derbiler çok önemli, o maçta da güzel bir maç olacak ama onu yarından itibaren düşünmeye başlayacağız"

"Orta sahayı güçlü tutmak adına çıkardım"

"Salih Uçan'ın yorgunluğu vardı, sakatlık geçirmişti. Orta sahayı güçlü tutmak adına çıkardım. Bakacağız durumuna, sadece yorgunluk olduğunu biliyoruz"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • Fidangör 2 ay önce Şikayet Et
    Gs nin lobisi kuvvetli. Bjk. Çekirge misali. Masa vs. Müdahil olmasa. Gs. Kazanamaz. Son. Antalya maçına. Bakarsan. Gs zoraki tehditle. Yarışta. Kalıyor.
    Cevapla
  • Hasanağa 2 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş Galatasaray’a en kötü zamanında gs stadında bir penaltı ve bir kırmızı kartla yenildi ama Galatasaraylı kardeşlerimiz bunada seviniyor işte şampiyonluklarının yarısı şaibeli olan cin con
    Cevapla
  • Hasan 2 ay önce Şikayet Et
    Misafir, GS'yi bilmem ama hakemin sahadan silmesi cok yüksek bir ihtimal
    Cevapla
  • Gsli 2 ay önce Şikayet Et
    Okan buruk yine 4 forvet 2 orta saha ile çıkarsa bjk alabilir. Okan hocanın orta saha için çok iyi adamları olduğunu hatırladığı gün iyi futbol olacak.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    GS sizi siler sahadan
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle