Fernando Santos yıldız ismin üzerini çizdi!

Yeni sezon kadro çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, yıldız isim Ante Rebic'in üstünü çizdi.

GİRİŞ 27.02.2024 10:04 GÜNCELLEME 27.02.2024 10:25
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta İstanbulspor karşılaşmasında Ante Rebic ile Tayyip Talha Sanuç, teknik direktör Fernando Santos'un kararı doğrultusunda kadroda yer almadı.

Fernando Santos, Konyaspor maçından sonra bir kez daha kadroya almadığı Ante Rebic'i kafasından sildi. Hırvat futbolcu sezon başında Milan'dan transfer edildi.



Tercübeli isim aldığı süre boyunca beklenen katkıyı bir türlü gösteremedi. Rebic, İstanbul maçı kadrosuna dahil edilmezken tecrübeli oyuncuyla yeni sezonda yola devam edilmeyecek.

Siyah-beyazlı formayı 23 maçta terleten 30 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 5 asist üretti. Ante Rebic, Tüpraş Stadyumu'nda oynanan Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Eyüpspor ağlarını sarsmıştı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    bide senin üstün çizilse senden bisey olmaz
    Cevapla
  • Kapkara Kartal 2 ay önce Şikayet Et
    İsmini bilmiyorum ama renkli diyeyim kısaca çünkü BJK li değilsin çok korktuğunuzu biliyoruz bu da hoşumuza gitmiyor değil İnşaallah sizi üzmeye devam edeceğiz sizin 2li renklilerin ( FB GS) oluşturduğu diğerlerine yutturmaya çalıştığınız adaletiniz elbet ayağınıza dolanıp yeri öpeceksiniz... Hep böyle sürmeyecek...
    Cevapla