Beşiktaş'ta 10 veda kararı!

Beşiktaş'ta yönetim gelecek sezonun kadrosunu planlamaya şimdiden başladı.

Beşiktaş'ta 10 veda kararı!
Beşiktaş'ta 10 veda kararı!
GİRİŞ 23.02.2024 09:48 GÜNCELLEME 23.02.2024 09:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Futbol Koordinatörü Samet Aybaba, Avrupa'da oyuncu izlemeye devam ederken aynı zamanda sezon sonu sözleşmesi bitecek futbolculara da göz dikildi. Bu isimler arasında Union Berlin'in tecrübeli stoperi Robin Knoche bulunuyor.

Ancak Kartal'ın yeni transfer yapabilmesi için gelecek sezon en az 9-10 yabancı futbolcusu ile yollarını ayırması gerekiyor. Bu nedenle yaz döneminde gelecek oyunculardan çok gidecekler açısından çok yoğun bir süreç yaşanması bekleniyor.

KİRALIKTAKİ OYUNCULAR

Çünkü 18 yabancısı olan Beşiktaş, yeni kurala göre kadrosuna 12 isim yazabilecek. Mevcut yabancılardan Valentin Rosier, Jean Onana, Ajdin Hasic, Francisco Montero ve Cisse kiralık olarak farklı kulüplerde forma giyiyor.

KADRODA DÜŞÜNÜLMEYENLER

Nice, Rosier için opsiyonu kullanmayı planlarken diğer oyuncular ise yüksek ihtimalle takıma dönecek. Onana, Hasic, Montero ve Cisse dışında Ante Rebic ile Alex-Oxlade Chamberlain de kadroda düşünülmeyen futbolcular arasında yer alıyor

MULEKA VE GHEZZAL

Ancak bu 6 oyuncu ayrılsa dahi sadece bir kontenjanlık yer olacağı için Jackson Muleka'ya da gelecek bonservis teklifleri değerlendirilecek. Ayrıca mukavelesi sona eren Rachid Ghezzal'ın opsiyonu kullanılmayacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Namyelüs 2 ay önce Şikayet Et
    Mesele,Gelecek senenin kadrosunu meydana getirecek liyakatta adamlarınız var mı?
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Spor denilen sermaye artırma işi.
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    Yavaş yavaş herşey yoluna girecek sabır sabır sabır bir çocuk bile 9 ayda doğuyor herşey yoluna girecek
    Cevapla
  • Futbolsever 99 2 ay önce Şikayet Et
    Ezeli rakipler transfer yapıyor diye gereksiz futbolcular transfer edildi şimdi yollamaya çalışıyorlar, takımda düzen yok öncelikle iskelet kadroyu sağlam yapmak gerekiyor takıma katkı sağlayacak ilk 11 de düzenli forma giyecek futbolcular transfer edilmeli.
    Cevapla
  • Sedatt 2 ay önce Şikayet Et
    Gönder gitsin para lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle