Fernando Santos açıkladı! Aboubakar geri dönüyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley, Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak." dedi.

GİRİŞ 13.02.2024 00:22 GÜNCELLEME 13.02.2024 10:06
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında Beşiktaş deplasmanda Kayserispor'la 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"Adil bir sonuç oldu"

"Oyunumuza bakınca bu maçın berabere bitmesi adil bir sonuç oldu"

"Bazı şeyleri düzeltmek zorundayız"

"Aslında oyuncularımın sahada gösterdiği mücadele ve davranış biçimlerinden tatminim. Sonuç anlamında tatmin değilim tabii ki. Beraberlikle bitti. Gelecek için bazı şeyleri düzeltmek zorundayız. Organize atak anlamında sıkıntı yaşadık. Hücum anlamında zorlandık. Çok fazla uzun top oynadık. Bu anlamda stratejimizi sahaya yansıtamadık. Önümüzde bir hafta var, çalışarak bunları geliştirmek zorundayız."

"Mücadeleci bir ruh sergiledik"

"Takımın gösterdiği davranıştan memnunum. Mücadeleci bir ruh sergiledik. Ama yeni oyuncular geldi, yeni gelecek oyuncular olacak. Aramıza katılacak Aboubakar, Masuaku, Salih, Colley Rashica, bu oyuncular da takımla birlikte olacak. Herkes çalışma anlamında birlikte olduğunda o zaman çok daha iyi sonuçlar olacak"

"Takıma gelecekler var"

"Sadece yeni transferleri konuşmak diğer oyunculara saygısızlık olur. Soruyu anlıyorum ama konuşamıyorum. Dediğim gibi onlar takıma yardımcı olacak. Takıma gelecekler var. Herkes takıma yardımcı olacak"

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 11
  • Fatih kaya 2 ay önce Şikayet Et
    Koşmaktan başka hiç bir esprisi olmayan bir topçu. Adam geçme yok, rakibi karşılama yok, top sürme yok, orta yok, yok oğlu yok... Ama 4 buçuk milyon ederi var. Alana da aldırana da yazıklar olsun.
    Cevapla
  • Oğuz 2 ay önce Şikayet Et
    Bu takımın bence en büyük sorunu forvet hattı top rakip sahada 1 saniye bile top tutulmuyor anında rakipde Cem bu konuda çok yeteneksiz sahada olsun diye sol açık ne alakaysa üç merkez forbet sahada ne alaka kanat sıfır orta kalabalık nasıl olacak
    Cevapla
  • Hakan Temur 2 ay önce Şikayet Et
    Bu adamla önümüzdeki sene devam etmek intihar olur.Adam takımı şehriyeli çorba yaptı.10 numara diye alınan tarihinin en pahalı topcusu kanat forvet oynayan 10 numara oynadı bu bunakla bu iş gitmez
    Cevapla
  • Haluk 2 ay önce Şikayet Et
    Santos, takımı çorba yaptın kimin nerede oynadığı belli değil,iyi ki kaleci Mert'i sol açık falan oynatmadın...
    Cevapla
  • Fatih kaya 2 ay önce Şikayet Et
    İlk 11 oyuncusundan biri Bahtiyar olan takımdan ne beklenir ki!!!
    Cevapla
  • Cann 2 ay önce Şikayet Et
    Sahada en çok koşan ve enaz hata yapan Bahtiyardı bugün enaz o eleştirilir sen neden ona takıldın anlamadım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle