Renato Sanches transferi için Santos devrede!

Orta saha transferi için Renato Sanches'i gündemine alan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un, vatandaşı olan yıldız futbolcuyu ikna etmeye çalıştığı ileri sürüldü.

Renato Sanches transferi için Santos devrede!
Renato Sanches transferi için Santos devrede!
GİRİŞ 05.02.2024 14:27 GÜNCELLEME 05.02.2024 14:27
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ara transfer döneminin bitmesine sayılı günler kala çalışmalarını hızlandıran Beşiktaş, teknik direktör Fernando Santos'un raporu doğrultusunda önceliğini stoper ve orta sahaya verdi.

Siyah beyazlılar dün akşam Nottingham Forest'ın kaptanı Joe Worrall'ı İstanbul'a getirerek stoper transferini büyük ölçüde tamamladı.

Yönetimin, orta sahaya takviye yapmak için ise bonservisi PSG'de olan ve Roma'da kiralık olarak forma giyen Renato Sanches ile temas halinde olduğu ileri sürüldü.

İtalyan gazeteci Nicolo Schira'nın haberine göre; Portekizli yıldızın Beşiktaş'a kiralık olarak transferi için görüşmeler devam ediyor.

Haberde, Roma'nın sezonun geri kalanı için kadro planlamasında düşünmediği 26 yaşındaki futbolcunun İtalyan kulübüyle sözleşmesinin feshedilmesine PSG'nin de onay verdiği belirtildi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos'un, vatandaşı Renato Sanches ile görüşmelerini sürdürdüğü ve Portekizli oyuncuyu siyah beyazlı takıma gelmesi için ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • 46 MARAŞ 2 ay önce Şikayet Et
    Niye bu adam kendi ülkesinin takımlarında oynayan ya da kendi vatandaşlarını almaya çalışıyor anlamadım ya.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 2 ay önce Şikayet Et
    Her gelen yabancı antrenör kendi ülkesini sengin ediyor . Trabzona hırvat geldi . Bir sürü işe yaramazı doldurdu şimdi de beşiktaş santozla portekizin işe yaramazlarını getirecek . Bu iş böyle , futbol bir artık oyun değil , beynelmilel sömürü aracı oldu .
    Cevapla
  • nitekim 2 ay önce Şikayet Et
    çok iyi oyuncu Gs'a gelsin çok isterdim ama Bjk'a da yakışır
    Cevapla
  • Misafir 2 ay önce Şikayet Et
    iyi bir de golcü gerekiyor kafa toplarinda
    Cevapla