Fernando Santos'tan sert tepki: 2 hafta üst üste hakkımız yendi

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, "Daha dikkatli olmaları lazım. 2 hafta üst üste hakkımız yendi. Bu doğru değil." dedi.

Fernando Santos'tan sert tepki: 2 hafta üst üste hakkımız yendi
Fernando Santos'tan sert tepki: 2 hafta üst üste hakkımız yendi
GİRİŞ 28.01.2024 18:36 GÜNCELLEME 28.01.2024 18:36
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında Beşiktaş deplasmanda Sivasspor'a 1-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"Gerçekten çok kötüydük"

"Rakamlarda üstündük ama maça çok kötü başladık, gerçekten çok kötü başladık. 10-15 dakika gerçekten çok kötüydük. Sonrasında maça bir şekilde bağlandık. Rakibe de golü biz verdik. İkinci yarı gerçekten istediklerimizi sahaya yansıttık. Pozisyonlar bulduk, değerlendiremedik."

"2 hafta üst üste hakkımız yendi"

"Oyuncularım şunu anlamalı, ilk dakikadan son dakikaya aynı seviyede olmalıyız. Böyle kötü başlayamayız. İkinci yarı daha iyiydik. Tabiri caizse kendi kalemize attığımız golü çıkarmaya çalıştık. Rakibe top oynatmadık. Geçen hafta Rashica'nın pozisyonu penaltıydı, hakem vermedi. Rakip Salih'e çarpıyor, net penaltı var. VAR'dan dönüyor. Daha dikkatli olmaları lazım. 2 hafta üst üste hakkımız yendi. Bu doğru değil."

"Sivas'ın hakkını yemeyelim"

"Sivas'ın hakkını yemeyelim. Çok iyi savunma yaptılar. Maçı kazandılar. Sivasspor, bizim hatalarımızı değerlendirdi ve kazandı. Biz iyi olmak, kendimize odaklanmak zorundayız. İkinci yarı kontrol bizdeydi. Daha iyi olmak, gol yememek ve pozisyonları gole çevirmemiz gerekiyor. Beraber uğraşacağız. Yapmak zorundayız."

"Yönetime ve Samet Hoca'ya güveniyorum"

"Yönetime ve Samet Hoca'ya güveniyorum. İlla bir şeyler olacaktır. Trabzonspor maçına 1 hafta var. İyi hazırlanmak zorundayız. O maç çok önemli. İlk düdükten son düdüğe kadar oyun içinde kalmalıyız. Bu şekilde maça kötü başlamamalıyız. 1 haftamız var, bu süreci iyi değerlendireceğiz."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 27
  • maho 3 ay önce Şikayet Et
    hadi lan zurto nerede hakkın yenildi sivas bileğinin gücüyle aldı adamın değmeden kendini yere atıyor
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Gol attınız da saymadılar mı? Kaç şut attınız kaleye? İyi oynadınız da hakem mi kesti oyununuzu? yenilen hakeme suç atıyor. kendi oyununuza bakın.
    Cevapla
  • Kapkara Kartal 3 ay önce Şikayet Et
    Santos hoca yeni geldin bilmiyorsun. TFF yıllardır BJK nin hakkını yedi bu ilk değil bu olayları Avrupa'ya taşımanın zamanı geldi haksızlığa karşı bu güne kadar hep dik durduk artık yetti bak ABD 2 askeri öldü diye İran'a savaş açtı. Biz boşuna bağırınıyoruz icraatta aynı ölçüde karşılık verilmez ise işe taraftar girecek o zaman futbol terörü demeyin. Bunu isteyen körükleyen sizsiniz
    Cevapla
  • Süleyman 3 ay önce Şikayet Et
    Hastasıyız dedeeeee
    Cevapla
  • Karadeniz 3 ay önce Şikayet Et
    Aha..2 haftada turk oldu..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle