Santos'tan ağır yenilgi sonrası takımına mesaj!

Süper Lig'in 21. haftasında Pendikspor'a karşı ağır bir yenilgi yaşayan Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos, maç sonrası yaptığı açıklamada takımına birlik mesajı verdi.

Santos'tan ağır yenilgi sonrası takımına mesaj!
Santos'tan ağır yenilgi sonrası takımına mesaj!
GİRİŞ 20.01.2024 22:17 GÜNCELLEME 20.01.2024 22:18
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Pendikspor'la karşılaştı.

Rakibine ağır bir skorla 4-0 mağlup olan siyah-beyazlılarda mücadele sonrası teknik direktör Fernando Santos açıklamalarda bulundu.

"SORUMLULUK BENİM"

Mücadeleyi değerlendiren Santos, "Öncelikle Pendikspor'u tebrik ediyorum. Bizim hatalarımızı iyi değerlendirdiler. Sorumluluk benim. İyi bir şekilde giderken başlamıştık bu maça. İstediklerimiz olmadı. Bu mağlubiyet yüzünden başımızı eğmemeliyiz. Salı günkü maça konsantre olmalıyız. İlk yarı iyiydik diyebilirim. Demir Ege'yi çıkardım çünkü sarı kartı vardı. İkinci yarıda hem ofansif hem defansif olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyordu ama yapamadık. Oyuncularımla konuşacağım. Söylediğim gibi sorumluluk benim. Maçı kötü oynadığımızı bileceğiz ancak başımızı dik tutacağız çünkü önümüzde bir maçımız daha var."

BİRLİKTELİK VURGUSU

Takım olarak kaybettiklerinin altını çizen Portekizli çalıştırıcı, sözlerinin devamında şu ifadelere yer verdi:

 "Hep söylediğim gibi buradaki oyuncuları konuşmak önemli. Bugün kendimize bakmalıyız, neleri eksik yaptık. Bugünün sorumlusu orta saha ya da hücum değil. Takım olarak kaybettik. Şu anda önemli olan bugün yapamadıklarımız. Takım olarak istediklerimizi yapamadık. Kontra atağa iyi çıkan bir takımız ama her zaman bunu oynayamayız. Önemli olan şu anda buradaki oyuncuları bir sonraki maça en iyi şekilde hazırlamak. Takımımızın anlaması gereken şey, her şeyi birlikte yapacağımız. Oyuncularıma güveniyorum, bunu başaracağız."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 21
  • selim 3 ay önce Şikayet Et
    sağ bek sol bek stoper ve takıma lider bir oyuncu lazım hatta odunları kadro dışı bırakmak lazım
    Cevapla
  • Sadece fenerbahce 3 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş lı değilim ama ayrı bir sevgi saygı duyuyorum. Bence ülkemizin en iyi ve duruşu itibariyle en iyi taraftarına sahip bir camia. Bu tür kötü sonuçlar sonrası anlamsızca hoca oyuncu idareci linç i gibi saçma sapan yorumlar yapan futbol cahillerinin yorumlarını görünce futboldaki gerilemeyi ve bunda ısrar eden zihniyeti anlamakta zorluk çekip üzülüyorum. Bjk kısa zamanda ayağa kal
    Cevapla
  • sütçü 3 ay önce Şikayet Et
    gitti paralar çöp oldu...
    Cevapla
  • EYT ABO Ömer 3 ay önce Şikayet Et
    Ya bu oyuncularla olsaydı senden öncekiler gitmezdi genç oynat yada gitleri
    Cevapla
  • Sedat- Valideçeşme 3 ay önce Şikayet Et
    Hocaya tek itirazim; besiktas Turkiye'de kontratak futbol oynamaz hele fb veya gs ts disindaki takimlara. Hoca ilk geldiginde bir yerde yorumda okumustum, yorumcu diyordi ki, "saglam savunmayi seven konratak futbolu oynatan bir hoca, nere geldigini anlayamaz ise sezon sonuna kalmaz tazminatini alir gider." gulmustum. Simdi anladim ki dogru yorummus. Bir an once ligi ve kulubu tanimali
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle