Fernando Santos'tan transfer açıklaması

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, transfer hakkında "Daha önce belirttiğim gibi planlarımız var." dedi.

Fernando Santos'tan transfer açıklaması
Fernando Santos'tan transfer açıklaması
GİRİŞ 16.01.2024 23:23 GÜNCELLEME 17.01.2024 08:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Beşiktaş sahasında konuk ettiği Eyüpspor'u 4-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Fernando Santos açıklamalarda bulundu. 

Fernando Santos'un açıklamaları şu şekilde: 

"İlk yarı için zayıf oynadığımızı söyleyebilirim"

"İlk yarı için zayıf oynadığımızı söyleyebilirim. İyi şanslar yaratamadık. Bunda Eyüpspor'un da etkisi var. Çok iyi bir takım Eyüpspor. Topu hızlı oynayamadık ama devre arasında konuştuk bunu düzeltmek zorunda olduğumuzu söyledik. Kötü bir ilk yarıydı ama ikinci yarıda bunları düzelttik. Daha iyi oynadık. İkinci yarı oyunumuzla hak ettiğimiz galibiyet aldığımızı söyleyebilirim"

"Tüm takım sadece 2 idman yaptık"

"Toplamda çok az sayıda idman yaptık takımla. Tüm takım sadece 2 idman yaptık. Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız. Bu kadar kısa zamanda bunu yapmak mümkün değil. Zaman lazım. Benim oyun mentalitemi anlamaları için zaman lazım. Çalışmamız, geliştirmemiz gereken çok şey var"

"Planlarımız var"

"Daha önce belirttiğim gibi planlarımız var. Önemli olan şu anda destek görmek. Bu kadroyla elimizden geleni yapmak şu anda önemli olan nokta bu."

“Oyuncuların takım halinde oynamayı öğrenmesi lazım”

“Gelişmemiz lazım. Kazanmak her zaman önemli. Takıma özgüven geliyor. Oyuncular yaptıkları işe inanıyordu. Bu çok iyi bir sinyal. Oyuncularım şu an uğraşıyor, kendilerine gelen özgüvenle. Ama çok çalışmamız lazım. Burada en önemli konu bireysellikten ziyade kolektif şekilde ileri gitmek, takım olarak gelişmek. Oyuncuların takım halinde oynamayı öğrenmesi ve buna devam etmesi lazım”

“2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz”

“Bu konuları yönetimle hep konuşuyoruz. 2-3 oyuncu getirmeyi düşünüyoruz. İyi oyuncular getireceğiz buraya. Yönetimle konuşup bu süreci yönlendireceğiz. Benim için oyuncuların çabaları önemli. Mesela bugün Tayfur’un bugün girdikten sora ne yaptığı önemli. Ben daha çok buradaki oyunculara odaklanıyorum”

“Harika bir taraftarımız var”

 “Harika bir taraftarımız var. Onları da bugün için tebrik ediyorum. Onlar bizim 12. oyuncumuz ve onlar olmadan maç kazanmak çok zor. Bazı oyuncularımın özgüvene ihtiyaçları var. Ben her oyuncuma güveniyorum. O yüzden onları desteklemelerini taraftarımdan bekliyorum”

“Beşiktaş gibi bir takım her zaman gol atmalı”

 “Futbolda savunma çok önemli. Beşiktaş gibi bir takım her zaman gol atmalı. Beşiktaş gibi büyük takımlar az gol yiyip, çok gol atarlar ve defans hattının her zaman çok güçlü olması lazım hücum hattının da. Gol yemedik ama savunma hattını geride kuruyoruz. Bunu çözmeliyiz. Savunmayı biraz daha önde kurmalıyız. Bunu düzeltmemiz lazım. Ama gol yemeden bu maçları bitirmek önemli”

“Elimizden geleni yapıp savaşacağız”

“Beşiktaş girdiği her kulvarda zafere oynaması gereken bir takım. Kupada iyi olduğumuzu düşünüyorum. Elimizden geleni yapıp savaşacağız, ligde ve kupada daha iyi olmak için çalışacağız”

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • Gsli 3 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler bir sürü yıldız alıp başına okani koyacağına şu adamı getirse her şey çok daha iyi olurdu. Başarılar diliyorum kendisine.
    Cevapla
  • Galatasaraylı 3 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler kazma renktaş, değil Okan Guardiola bile gelse sonuç değişmez.
    Cevapla