Aboubakar ipleri kopardı! Gitmek istiyor

Beşiktaş'ta kadro dışı kalan Vincent Aboubakar hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Kamerunlu yıldızın, siyah-beyazlı ekipten ayrılmak istediği öğrenildi.

Aboubakar ipleri kopardı! Gitmek istiyor
Aboubakar ipleri kopardı! Gitmek istiyor
GİRİŞ 28.12.2023 09:41 GÜNCELLEME 28.12.2023 09:41
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Sezon başında gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Vincent Aboubakar, son haftalarda kadro dışı kaldı.

Kendisine yapılacak teklifleri değerlendiremeye almayı planlayan yıldız futbolcunun, Beşiktaş'tan ayrılmak istediği ifade edildi.

KADRO DIŞI KALDI

Beşiktaş'ta Vincent Aboubakar, Eric Bailly, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Jean Onana alınan karar doğrultusunda süresiz kadro dışı bırakılmıştı. Beşiktaş'tan yapılan açıklamada "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir." denilmişti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 14
  • ekrem 3 ay önce Şikayet Et
    geçen sene düşük paradan +1 sözleşmesi uzamasın diye oram buram ağrıyo diyip oynamayıp gittikten sonra , geri almak en büyük hatadır BJK için , Karsına otel yaptırmak için gelecek yılların parasını peşin istmesi , yada Karım hasta diyip Paris e gidip saç ektirmesi , ekilenleri dökülmesin diye sakatım numarası yapması BJK yı enayi yerine koymaktır.
    Cevapla
  • Dembaba 3 ay önce Şikayet Et
    Bir suç işlemedi bu sene görevini yaptı, diğerleri onun kadarda çalışmadı, rakipler abubakar ve gedsondan korkuyor, para etiği için Rıza hocaya sormadan sattılar
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Şampiyonluk sezonunda takımı keyfine bırakan karaktersiz bir siyahi. Defolup gider,seneye gelmek için yalvarır. Kalibresi bu kadar.
    Cevapla
  • Guarezmagibi 3 ay önce Şikayet Et
    Keşke diğer oyuncular onun kadar oynasa, takımını en golcü, en ünlü en iyisi istatistikleri süper, para ettiği için satılıyor, diğerleri ni alan yok, Rıza hocaya sormadan kadro dışı bırakmış lar
    Cevapla
  • Sakin 3 ay önce Şikayet Et
    Hehe dediğin gibi takımdan büyüğüm ben ne dersen o dedi Arkadaşlarıda çık tek oyna dediler yöneticilere yaptıklarını da ayrıca yazarlar.
    Cevapla
  • malatya balabanlı 3 ay önce Şikayet Et
    Defol git , yeter artık , bunu alanda suç , yerbiyesiz herif .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle