Feyyaz Uçar 'görüşeceğiz' demişti! Sergen Yalçın'dan ilk açıklama

Rıza Çalımbay'la yollarını ayıran Beşiktaş, yeni teknik direktör için çalışmalarına hız verdi. Gündemdeki en büyük adaylardan Sergen Yalçın ise konuyla ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 27.12.2023 17:36 GÜNCELLEME 27.12.2023 18:09
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında deplasmanda Atakaş Hatayspor'u 2-1 mağlup eden Beşiktaş'ta Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, teknik direktörlük görevi için Sergen Yalçın ile görüşme yapacaklarını söylemişti.

Teknik Direktör Sergen Yalçın, Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar'ın sözleriyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"BANA GELEN TEKLİF YOK"

Duhuliye'ye konuşan Yalçın, "Feyyaz Uçar’ın açıklamalarını ben de izledim, ama şu saate kadar bana gelen bir teklif ya da görüşme olmadı. Ben öyle çok konuşan biri değilim, görevi bıraktıktan sonra da konuşmadım. Beşiktaş’tan bir teklif gelirse o zaman konuşuruz, şu an itibarıyla beni kimse aramadı" dedi.

Son olarak yine siyah-beyazlı takımda görev yapan Sergen Yalçın, Beşiktaş ile 1 lig ve 1 Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşadı. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • fatih 4 ay önce Şikayet Et
    bjk bu chp kafasını bırakacak. başkan hangi sıfatla geldi cürmü ne. bu işler para işi. chp kafası bu hale getirdi bjk ı. sergende parayı veren hesabı bi adam. yabancı kardeşim yabancı
    Cevapla
  • Carsi34 4 ay önce Şikayet Et
    Yeni boskan cebiden bile kötü
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Birilerinin aklını başına alması için kafalarına çekiçlemi vurmak lazım
    Cevapla
  • DURSUN 4 ay önce Şikayet Et
    Cavura para vermeyi severiz biz çünkü onlar herşeyin en iyisini bilirler diye düşünürüz
    Cevapla
  • çağrıbey 4 ay önce Şikayet Et
    sergen bunları takmaz zaten futbol zekası çok yüksek anlaşırsa kimseyi işine karıstirmaz ligi takip eden biri ara transfer ile kartalı ucura bilir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle