Beşiktaş'ta teknik direktör adayları 2'ye düştü!

Bu sezon 3 teknik direktörden istediği verimi alamayan ve yollarını ayıran Beşiktaş'ta, yeni yönetim 4'üncü teknik direktör için çalışmalarını sürdürüyor.

GİRİŞ 26.12.2023 13:05 GÜNCELLEME 26.12.2023 13:44
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Başkan Hasan Arat'ın bizzat yürüttüğü görüşmelerde önemli mesafeler kaydedilirken, aday sayısı da şu an için 2'ye düşmüş durumda. Bu isimler ise Fransız teknik adam Bruno Genesio ve Sergen Yalçın. Bruno Genesio ile Fransa'da bir görüşme gerçekleştiren başkan Arat, mali konularda büyük oranda anlaşma sağlarken, sözleşme süresi ve takıma yapılacak transfer planlamalarının konuşulduğu bilgisine ulaşıldı.

Siyah beyazlıların listesindeki ikinci en kuvvetli aday ise takımı 2021'de şampiyon yapan Sergen Yalçın. Tecrübeli teknik adam ile bugüne kadar resmi bir temas gerçekleştirilmedi, ancak Futboldan Sorumlu Yönetici Feyyaz Uçar, dün akşam yaptığı açıklamada Sergen Yalçın'ın adaylar arasında olduğunu ilan etti. 



FEYYAZ UÇAR: KASIMPAŞA MAÇINA YENİ HOCAMIZLA ÇIKMAK İSTİYORUZ

Feyyaz Uçar konu ile ilgili Demirören Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada "Teknik direktörümüzü en kısa sürede belirleyip Kasımpaşa maçına yeni hocamızla çıkmak istiyoruz. Ancak hepimizin de bildiği gibi, bu görüşmeler öyle hemen kolayca sonuca ulaşmayabiliyor, uzayabiliyor bazen. Bu anlamda biraz sabır istiyoruz taraftardan. Adayları zaten herkes biliyor, Genesio ile görüşme gerçekleştirildi, Sergen Yalçın ile de kısa sürede bir araya geleceğiz ve sonrasında yönetim kurulunda değerlendirmemizi yapıp ona göre karar vereceğiz" ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 26
  • cahil 4 ay önce Şikayet Et
    Bruno rızaya benziyor
    Cevapla
  • dembaba 4 ay önce Şikayet Et
    Çinden gelsin belki daha ucuz olur, ayıp , Rızaya sormadan kadro dışı bıraktınız as oyuncuları, çünki onlar para ediyor , vasatları alan yok
    Cevapla
  • 1903 4 ay önce Şikayet Et
    Sergen gelse en azından takımı tanıyor.
    Cevapla
  • Samet KARAKARTAL 4 ay önce Şikayet Et
    Hiç mi anlamıyorsunuz, kadro dışı yapılan oyuncuları Sergen istemedi. Beşiktaş teknik direktörü Sergen YALÇIN
    Cevapla
  • FB li 4 ay önce Şikayet Et
    Genesio yu Lyon dan biliyorum çok yanlış bir seçim olur. Sergen her konuda münasip
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle