Türkiye'den teklif aldığını söyledi! Beşiktaş'tan açıklama geldi

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar, İspanyol teknik direktör Quique Setien'e transfer teklifi yaptıklarını iddialarının doğru olmadığını söyledi.

Türkiye'den teklif aldığını söyledi! Beşiktaş'tan açıklama geldi
Türkiye'den teklif aldığını söyledi! Beşiktaş'tan açıklama geldi
GİRİŞ 17.12.2023 19:14 GÜNCELLEME 18.12.2023 02:43
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay'ın yerine teknik direktör arayışlarının başladığı iddia edilirken, İspanya'dan gelen bir haber siyah beyazlı camiayı hareketlendirdi.

SETIEN: "İSTANBUL'DAN TEKLİF ALDIM"

Son olarak Villarreal'i çalıştıran ve şu an boşta olan teknik direktör Quique Setien, dün yaptığı açıklamada "Bu öğleden sonra Türkiye'ye gitmem için beni aradılar. Ancak bu teklif hakkında düşünmem ve yarın karar vermem gerekiyor. Teklif İstanbul'dan, Türkiye'de Real Madrid'in eşdeğeri bir takımdan" ifadelerini kullanmıştı.

FEYYAZ UÇAR: "SETIEN İLE İLETİŞİME GEÇMEDİK"

Setien'in bu sözleri teklifin Beşiktaş'tan geldiğini düşündürtse de siyah beyazlı kulübün Futbol şube sorumlusu ve basın sözcüsü Feyyaz Uçar, bu iddianın doğru olmadığını açıkladı. İspanya'nın AS Gazetesi konuşan Uçar, İspanyol teknik adama herhangi bir teklif sunmadıklarını belirterek, "Onunla iletişime bile geçmedik. Beşiktaş'ın zaten bir antrenörü var. Bazı aracıların Setien ile konuşup ona Beşiktaş'tan bahsetmiş olması mümkün" dedi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Doğru değil Beşiktaş'ı karıştırmak için çalışıyor kar seneye görüşürüz
    Cevapla
  • Recep- 4 ay önce Şikayet Et
    Olacaksa alınacaksa ikinci yarıdan önce olsun da taraftarda nefes alsın
    Cevapla
  • Seko BJK 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza gitsinde kim gelirse gelsin
    Cevapla
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    Rıza Hoca hemde takım arkadaşın görev yaptığı zaman böyle bir ışe tevessül etmek karekterli insana yakışmaz.
    Cevapla
  • karabahtim 4 ay önce Şikayet Et
    Bodo/Glimt ile eşdeğerde olmayan Bjk, Istanbulda Real Madridle eşdeğerde bir takimmi oluyor yani? Adam ya Galatasaraydan yada Başakşehirden bahsediyor. Feyyaz niye üstüne alindiysa.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle