Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan isimlerden Vincent Aboubakar'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. Siyah-Beyazlıların Aboubakar'ı yeniden takıma dahil etmek için oyuncuyla görüştüğü öne sürüldü.

Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi
Kimse bunu beklemiyordu! Beşiktaş'ta Aboubakar gelişmesi
GİRİŞ 14.12.2023 19:49 GÜNCELLEME 14.12.2023 20:00
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'de derbide sahasında Fenerbahçe'ye 3-1 kaybettiği maçın ardından 5 futbolcusunu kadro dışı bırakmıştı.

Siyah-Beyazlılar; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını bildirmişti.

Öte yandan Fabrizio Romano'nun haberine göre Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ı yeniden takıma dahil etmek için oyuncuyla görüşmeler yapıyor.

FEYYAZ UÇAR "GERİ DÖNMELERİ SÖZ KONUSU DEĞİL" DEMİŞTİ

Bu arada Beşiktaş Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Futbol Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar dün yaptığı açıklamada, "Kadro dışı kalan isimlerin geri dönmesi söz konusu değil ama hukuki olarak tamamen takımdan ayıramıyorsun. Takımla birlikte idmana çıkabiliyorlar. Ayrılmak isteyenlerle de zaten vedalaşacağız." ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Vincent Aboubakar'ın +1 yıl da opsiyonu bulunuyor.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 2
  • yalı çoçuğu ali 4 ay önce Şikayet Et
    bjk senin kıymetini bilmedi halbuki hatayı 7- 0 yenip avarajla şampiyon oldukları sene Hataylı stoper Billongla işi bitiren sendin
    Cevapla
  • Umudu yok 4 ay önce Şikayet Et
    Abudolar kulübü maymuna çevirdi eski yönetime ne yaptıysa aynısını bu taze idarecilere de yapıyor yapacakda.
    Cevapla