Beşiktaş, Aboubakar'ın fiyatını belirledi

Beşiktaş yönetimi, devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aboubakar'ın satışından 5 milyon Euro gelir beklediği bildirildi.

Beşiktaş, Aboubakar'ın fiyatını belirledi
Beşiktaş, Aboubakar'ın fiyatını belirledi
GİRİŞ 13.12.2023 10:12 GÜNCELLEME 13.12.2023 10:12
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın kadro dışı bırakıldığını açıkladı. Kulüpten paylaşılan bildiride, "Futbol A Takımımızdan 5 oyuncumuz kadro dışı bırakılmıştır. Futbol Takımları Genel Koordinatörümüz Samet Aybaba; Vincent Aboubakar, Valentine Rosier, Eric Bailly, Rachid Ghezzal ile Jean Onana'nın performans düşüklüğü ve takım içindeki uyumsuzlukları nedeniyle kadro dışı bırakıldığını açıklamıştır. Yeni kadro yapılanmasıyla ilgili çalışmalarımız devam etmektedir" denilmişti.

5 MİLYON EURO İSTENİYOR

Bu açıklamanın ardından özellikle Vincent Aboubakar için birçok Arap Kulübü'nün girişimlerde bulunduğu kaydedildi. Kara Kartal'a Al Nassr'dan transfer edilen Aboubakar'ın, devre arasında Arap Ligi'ne dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Beşiktaş yönetimi, devre arasında ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Aboubakar'ın satışından 5 milyon Euro gelir beklediği bildirildi.

22 MAÇA ÇIKTI

Bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıkan Vincent Aboubakar bu karşılaşmalarda 11 gol, 3 asistlik skor katkısı sağladı. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 10
  • Çayan 4 ay önce Şikayet Et
    Şenol gitti şükür dedik gelen riza oda necip gibilerini dedi bula bula abubakar gezal suçlu size necip umut hayirli olsun
    Cevapla
  • Yiğit Osmanlı 4 ay önce Şikayet Et
    5 milyon dolara böyle bir futbolcu asla bulamazsınız. Avrupa'dan almaya kalksanız 25 milyon dolardan aşağı vermezler. Bence bu adamı kazanmaya bakmalı.
    Cevapla
  • Bora 4 ay önce Şikayet Et
    Gitmesi esas hata olur tüm takım iyide abubakarmi kötü adam bu halde yine de attı geri kalan kulüple arasinda
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 4 ay önce Şikayet Et
    lan 5 liraya sat gitsin ya onlar da futbolcu mu Nasıl para bunları zengin ediyorsunuz gidin bir hayır kurumuna verin o parayı ya
    Cevapla
  • malatya balabanlı 4 ay önce Şikayet Et
    Zaten transferi fahiş hataydı . Sadece yetenek değil ahlakda lazım .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle