Beşiktaş başkan adayından Okan Buruk itirafı!

Beşiktaş'ta Hasan Arat ile birlikte Başkan adayı olan Serdal Adalı, Fikret Orman döneminde Okan Buruk, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı'nın listede olduğunu söyledi.

Beşiktaş başkan adayından Okan Buruk itirafı!
Beşiktaş başkan adayından Okan Buruk itirafı!
GİRİŞ 19.11.2023 21:33 GÜNCELLEME 19.11.2023 21:33
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Süper Lig devi Beşiktaş'ta başkanlık seçimi heyecanı sürerken adaylardan Serdal Adalı, geçmiş dönemler hakkında açıklamalarda bulundu.

Adalı, Şenol Güneş sonrasında teknik direktörlük listelerinde Okan Buruk, Sergen Yalçın ve Abdullah Avcı'nın yer aldığını itiraf etti.

''Okan Buruk'ta listedeydi''

SKY Spor'a konuşan Serdal Adalı, ''Fikret Orman döneminde Şenol Güneş sonrasında yeni teknik direktörü belirlemek için yönetim kurulunda uzun uzun toplantılar yaptık. 3 aday vardı; Okan Buruk, Abdullah Avcı ve Sergen Yalçın. Yönetim kurulunda oyların büyük çoğunluğu, Sergen Yalçın içindi. Neticede son kararı başkan veriyor. Abdullah Avcı, başarılı olamadı.'' dedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 16
  • Kral 5 ay önce Şikayet Et
    Sen ne anlarsın sen git su topu izle
    Cevapla
  • Çamlica 5 ay önce Şikayet Et
    Okanın mhk Tff var. Bu. Başarımı
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hala sergen rıza hoca adam gibi adam
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Okan Buruk kim ya?
    Cevapla
  • Levent 5 ay önce Şikayet Et
    Oki Beşiktaş'ın içinden geçen adam
    Cevapla
  • sorun ne 5 ay önce Şikayet Et
    beşiktaşdaki sıkıntı şuan teknik direktör sıkıntısı değil ki başkan kadro iyi olmamasına rağmen iyi transfer yapmadı. kadro sorunu var beşiktaşın. şu kötü kadro ile maksimum verim sergen yalçın ile oabilir. diğer türü morinho, okan buruk, guardiola, v.s gelsede başarılı olamaz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle