Rıza Çalımbay'ın istediği iki futbolcu belli oldu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'ın "Bulgaristan’da iki iyi oyuncu bulduk" dediği ancak isimlerini vermediği futbolcuların kimler olduğu belli oldu.

Rıza Çalımbay'ın istediği iki futbolcu belli oldu!
Rıza Çalımbay'ın istediği iki futbolcu belli oldu!
GİRİŞ 17.11.2023 14:05 GÜNCELLEME 17.11.2023 14:05
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 1-0 kazandıkları RAMS Başakşehir maçı sonrası transferle ilgili soru üzerine, “Bulgaristan’da iki iyi oyuncu bulduk, bakacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Tobias Heintz

Çalımbay’ın sözünü ettiği futbolcuların CSKA Sofya’nın Norveçli sol kanat oyuncusu Tobias Heintz ve Botev Plovdiv’in Fransız forveti Antoine Baroan olduğu öğrenildi.

CSKA Sofya'da bu sezon 18 resmi maç oynayan 25 yaşındaki Heintz, 3 gol kaydetti. Genç futbolcu, 2018- 2020 yılları arasında Kasımpaşa'da da forma giymişti.



23 yaşında ve 1.88 metre boyundaki Antoine Baroan ise komple bir forvet oyuncusu olmasıyla dikkat çekiyor. Her iki kanatta ve santrfor mevkisinde oynayabilen Fransız futbolcu, bu sezon Botev Plovdiv’de görev yaptığı 10 karşılaşmada 8 gol atmayı başardı. Her iki oyuncuyu takibini sürdüren Çalımbay, gerekli gördüğü takdirde transferleri için yönetime başvuracak.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 18
  • Yargıç 5 ay önce Şikayet Et
    Arkadaşlar karamsar olmayalım. Ne kaliteli futbolcular geldi de bir iz bırakmadan gitti. Besiktaş ruhunu yakalayacak adamlar lazım bize. Ernst gibi, Ernst ti kim tanıyordu. Adam geldi efsane oldu. Atiba yı kim tanıyordu. Adam geldi , efsane oldu. İlhan ı kim tanıyordu, geldi efsane oldu. Bize sadece futbolcu lazım değil, Karakterli adam lazım. Para için kendini bozmayan, Adam gibi Adam
    Cevapla
  • Levrock 5 ay önce Şikayet Et
    Hocam orasi Sivasspor degil, biraz daha cesaretli ol. :D
    Cevapla
  • Namyelüs 5 ay önce Şikayet Et
    Hoca yerine futbolcuları mı değiştirse idik!
    Cevapla
  • mustafa 5 ay önce Şikayet Et
    yahu vizyon lütfen..ucuz etin yahnisine gidilirse neler olacağı ćok belli..rakiplerimize bakıyorum hem nokta transfer hem üst düzey..Beşiktasımızın sezon basinda ki transferlere bi bakın allahaškına...LÜTFEN KİM GELİRSE GELSİN..VİZYONSUZ..MİSYONSUZ FUTBOLCULARLA UĞRAŞILMASIN..YOKSA BU SEZON ÖNÜMÜZDEKİ SEZONLARI DA KAYBEDERİZ..SON SÖZÜM RIZA HOCAMA;LÜTFEN HOCAM SANA İNANIYORUZ GÜVENİYORU
    Cevapla
  • vizyon sifir 5 ay önce Şikayet Et
    riza hoca bjk yi sivas zannediyor olsa gerek
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle