Beşiktaş'ta Emre Kocadağ desteği arkasına aldı!

Beşiktaş'ta başkan adaylığını açıklamaya hazırlanan Emre Kocadağ, camianın önemli isimlerinden destek görüyor.

Beşiktaş'ta Emre Kocadağ desteği arkasına aldı!
Beşiktaş'ta Emre Kocadağ desteği arkasına aldı!
GİRİŞ 09.11.2023 09:31 GÜNCELLEME 09.11.2023 09:31
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önceki gün düzenlediği basın toplantısında 3 Aralık tarihinde yapılacak Olağanüstü Seçimli Genel Kurul'da aday olmayacağını açıklamıştı. Bu gelişmenin ardından gözler Asbaşkan Emre Kocadağ'a çevrildi. Adaylık için Çebi'yi bekleyen Kocadağ'ın, başkanın kararı sonrası çalışmalarına hız verdiği öğrenildi. 

PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLAYACAK

Seçime güçlü bir liste ile girmek için görüşmeler yürüten Emre Kocadağ'ın takımın başına getirilecek teknik direktör ve ocak ayında yapılacak transferler için de mesai harcadığı da öğrenildi. Emre Kocadağ'ın adaylığını pazartesi günü resmen açıklayacağı belirtildi.

ESKİ BAŞKANLARIN DESTEĞİ ARKASINDA

Emre Kocadağ, camianın önde gelen isimlerinden de aldığı güçlü destekle güçlü bir yönetim kurulu hazırlıyor. Eski başkanların yanı sıra camiada ağırlığı bulunan birçok ismin Emre Kocadağ'ın adaylığına destek verdikleri kaydedildi.

"KARA BULUTLARI DAĞITACAĞIM"

Siyah-beyazlılarda pazartesi günü adaylığını resmi olarak duyuracak olan başarılı yönetici Emre Kocadağ, "Beşiktaş camiasının üzerinde dolanan kara bulutların farkındayım. Bunun dağılması için ne gerekiyorsa kendi adıma onu yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: SABAH GAZETESİ
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 8
  • F. DİNÇ 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takımı kuranlardan biri emre kocadağ deyilmi bıraksın biri
    Cevapla
  • Dayı 5 ay önce Şikayet Et
    Emre kocadağ ne yüzle aday olacak Beşiktaşı düşündüğünüz hale bakın ayıp ayıp aday olacağım diyene ne kadar ayıpsa o verene daha çok ayıp yeter bi düşün Beşiktaşın yakasından.
    Cevapla
  • burhan 5 ay önce Şikayet Et
    taraftar çebi yönetiminden kimseyi istemiyor. bu sese kulak verin
    Cevapla
  • İLHAN 5 ay önce Şikayet Et
    Emre bey hem diksiyon düzgün hem iyi niyetli hem bayağı tecrübe kazandı teknik direktör seçimi çok önemli RIZA ÇALIMBAY tercihi olursa gözümde bir kat değeri artar. Hayırlısı
    Cevapla
  • adil 5 ay önce Şikayet Et
    emre beyin daha var, serdal adalı olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle