Serdal Adalı'dan adaylık mesajı!

Beşiktaş'ta başkan adaylığı için adı geçen isimlerden biri olan Serdal Adalı, konuyla ilgili konuştu.

Serdal Adalı'dan adaylık mesajı!
Serdal Adalı'dan adaylık mesajı!
GİRİŞ 07.11.2023 14:50 GÜNCELLEME 07.11.2023 15:03
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta 26 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde yapılacak seçim öncesi adaylık için adı geçen isimlerden biri olan Serdal Adalı'dan açıklama geldi.

Candaş Tolga Işık'a konuşan Adalı, "Hiç kimsenin yönetiminde değilim. Girersem kendim aday olup gireceğim. İstişare ediyoruz, çalışıyoruz. Beşiktaş'ın romantizme değil kavgaların bitirilip rakiplerimizle makasın açılmasına engel olacak projelere, paraya ve vizyona ihtiyacı var" sözlerini kullandı.

ÇEBİ ADAY OLMAYACAK!

Beşiktaş'ta mevcut başkan Ahmet Nur Çebi, düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağını duyurdu. Çebi, "Bugün içinde bulunduğumuz sıkıntılı bir durum var. Özellikle futboldan kaynaklanan maalesef benim de çok üzüntü ve acısını çekmiş olduğum bu süreç gerçekten yıpratıcı olmuştur. Bu saatten sonra camianın dinginliğe, huzura, birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğunu düşündüğüm için aday olmamaya karar verdim. Camianın yeni bir kan değişimine ve yeni bir enerjiye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca değişimin hayırlı olacağını düşünüyorum. Burası bizim ve her zaman bizim olacak. Bizler eğer Beşiktaş söz konusu olduğunda gerekirse kendimizi de yakmayı bilebilmeliyiz." dedi.

Beşiktaş'ta yapılacak seçimde şu ana kadar başkan adaylığını açıklayan tek isim Hasan Arat oldu.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • BJK 1965 5 ay önce Şikayet Et
    SERDAR gelecekse BİLGİLİ Olmalı!!!
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ahmet Hamoğlu da aday olmalı. Yakışır bjk ya.
    Cevapla
  • Yarkan 5 ay önce Şikayet Et
    Insaallah adali guclu bir yonetimle secime girer inşaallah kolaylikla guzellikle en iyi olacak olan baskan ve yonetim bjk ye gelsin ywni teknik adamda
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hakkınız da hayırlısı olsun gönlümüz sizden yana efendim.
    Cevapla