Sergen Yalçın'dan flaş Beşiktaş sözleri!

Sergen Yalçın ile Beşiktaş hakkında konuştuklarını dile getiren Tümer Metin, "Hoca 'Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben' dedi" ifadelerini kullandı.

Sergen Yalçın'dan flaş Beşiktaş sözleri!
Sergen Yalçın'dan flaş Beşiktaş sözleri!
GİRİŞ 07.11.2023 13:18 GÜNCELLEME 07.11.2023 13:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta başkanlık seçimi sonrası yeni teknik direktörün duyurulması beklenirken, eski futbolcu ve yorumcu Tümer Metin, Sergen Yalçın'la ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

Beşiktaş'ın başkanının belli olmadığını ancak teknik direktörünün belli olduğunu kaydeden Tümer Metin, Sergen Yalçın'ı işaret etti.

Metin, "Beşiktaş'ın hocası belli. Başkan kim olursa olsun Sergen Yalçın'ı getireceksin. Gidemezsin başka birine. Ne bekliyorsunuz? Kimse hayır demeyecek ki. Niye krize dur demiyorsunuz. Menfaat Beşiktaş'ın menfaati ise bunu yapacaksın." ifadelerini kullandı.

Mevcut takımın Sergen Yalçın'ı yemeye müsait olduğunu söyleyen Tümer Metin, "Guardiola, Mourinho gelse onları bile yer bu takım. Bu seneden bir şey beklemeden gelecek senenin planını yaprak Sergen hocanın yükünü alacaksın." dedi.

Öte yandan Tümer Metin, Sergen Yalçın'la yaptığı görüşmenin detaylarını verdi ve başarılı hocanın "Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben" dediğini paylaştı.

"Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben"

Tümer Metin şöyle konuştu: "Dün akşam Sergen hoca ile vakit geçirdik. Ondan önceki sohbetinde söylediği bir şeyi söyleyeyim. 'Hocam bunu paylaşabilir miyim?' diye teyit almadan yorum yapan bir yorumcu değilim.

O kadar nazım geçsin şunu paylaşalım; 'Hoca bu takım sana gelir ama üstündeki yükü almaları gerekiyor, gelecek senenin planlamasının yapılması gerekiyor' diye söyledim. Ne dedi biliyor musun? Çok hoşuma gitti söyledi. 'Şu takımla bile kolay kolay kaybetmem ben' dedi."

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 7
  • Eyüp DURCAN 5 ay önce Şikayet Et
    teknik direktör belirleme hakkına haiz yönetici, eğer bu işi alman, ingiliz, fransız kulüpleri haftada kaç saat antreman yapıyor ve bu maç kadrosunda yer alacak futbolcuya kaç kalori yaktırıyor araştırması yapıp buna göre isim arayışına girer ona göre seçim yaparsa taraftarının daima mutlu olması için en önemli adımı atmış demektir. stadyumda olup aklı hipedromda olan bunu başaramaz.
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    kaçıp gitmişti yine yapar sergen
    Cevapla
  • Türkiye 5 ay önce Şikayet Et
    Kaçmadı yönetimin ve taraftarın baskısına katlanamadı şenol hocayı istediler o geldi onu da bir çaput besle yolladılar kacan kim
    Cevapla
  • malatya balabanlı 5 ay önce Şikayet Et
    Yabancı gelip macera aranacağına sergen daha iyi , takımı toparlar
    Cevapla
  • Rıza alakuş 5 ay önce Şikayet Et
    Bu takımla dibe vurup kaçan değilmiydi bu
    Cevapla
  • Fatih 5 ay önce Şikayet Et
    Kusura bakmayın kaçırdılar adamı 13 kişilik kadroyla takımı şampiyon yaptı.sergen hocayla hemen imzalamaları gerekirken çok geç sözleşme imzaladılar adamı yıprattılar ve sonrasında transferler çok geç yapıldı.hep söylerim sergenin şampiyon yaptığı takımı morinho bile şampiyon yapanazdı
    Cevapla
  • Anadoluspor 5 ay önce Şikayet Et
    On seneden beri gelecek senenin planlaması, bunların futbol anlayışı budur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle