Beşiktaş'ta seçim tarihi belli oldu!

Beşiktaş Kulübü Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacak. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.

GİRİŞ 23.10.2023 18:31 GÜNCELLEME 23.10.2023 19:46
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ve Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nın tarihleri belli oldu.

Siyah-beyazlı ekipte Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecek. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacak. 

Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı ise 10 Aralık Pazar günü olacak. 10 Aralık'ta çoğunluk sağlanamaması halinde 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklama şu şekilde:

"Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir.

Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır.

Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir."

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 10
  • sevgi 6 ay önce Şikayet Et
    ahmet gelsin yok mehmet gelsin. gelin kavga edelim. ahmet gelince senin bir menfaatin mi var? yoksa mehmet gelince bir menfaatin mi olacak. hayır sen sıradan vatandaşsın. beşiktaşı sömürecek birileri gelsin. borcunu artırsın. kendine bağımlı yapsın. fenerbahçe veya gassaray'da da durum aynı. beklemeyelim devam edelim.
    Cevapla
  • Misafir58 6 ay önce Şikayet Et
    10 aralığa kadar bjk küme düşme potasına girer takımın başına rızayı koyun gitsin
    Cevapla
  • Anadolu 6 ay önce Şikayet Et
    Ey Türk milleti senin neyine Filistin , senin neyine enflasyon,iç düşman dış düşman, eğitim gelişim .sen fitbol seyret futbolla uyutulan ümmet, niye müslümanım deyip islamdan uzaklaşır?
    Cevapla
  • cahil 6 ay önce Şikayet Et
    Bir jii hafta daha erken olabilirdi, tabi yasal süreç uygun oluyorsa
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Daha beter olsunlar
    Cevapla
  • haberatör 6 ay önce Şikayet Et
    Konuştu fenerliler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle