Beşiktaş'tan Burak Yılmaz kararı

Beşiktaş'ta aralık ayındaki olağanüstü kongreye kadar "Burak Yılmaz'la yola devam" kararı çıktığı öne sürüldü. Siyah beyazlı takımın Burak Yılmaz'ın önderliğinde çıkacağı maçlar da belli oldu.

Beşiktaş'tan Burak Yılmaz kararı
Beşiktaş'tan Burak Yılmaz kararı
GİRİŞ 09.10.2023 09:44 GÜNCELLEME 09.10.2023 10:19
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in istifası sonrası takım yardımcı antrenör Burak Yılmaz'a emanet edildi. Siyah beyazlılar, Yılmaz'ın önderliğinde çıktığı ilk maçta İstanbulspor'u 2-0 mağlup etti.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş Yönetimi de dünkü oyun ve galibiyet sonrası, olağanüstü seçimli genel kurula kadar 38 yaşındaki teknik adamla yola devam etme kararı aldı.

Beşiktaş'ın aralık ayında yapılacak olan kongreye kadar çıkacağı müsabakalar şöyle:

Galatasaray (D)
Bodo Glimt (D)
Gaziantep FK
Antalyaspor (D)
Bodo Glimt
Başakşehir
Samsunspor (D)
Club Brugge

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 10
  • Beşiktaşlı 6 ay önce Şikayet Et
    Son seçenek
    Cevapla
  • Afşar 6 ay önce Şikayet Et
    Bizim kendi adamlarımız fırsat bulmazsa Türk'ten nasıl nasıl antrenör yetişecek? Bırakın antrenörler bizden yetişsin. Getirdiğiniz kim Buraktan daha iyiydi sanki. Bi fırsat verin ya. Hemen sövmekten küfürden Bi vazgeçin medeni olun. Tahsilsiz kültürsüz adamlar
    Cevapla
  • malatya balabanlı 6 ay önce Şikayet Et
    Burak ın başarılı olmasını istiyorum inşallah olur . Ağırlığını koymalı şımarık oyunculara ders vermeli . Bakalım göreceğiz
    Cevapla
  • (76) 6 ay önce Şikayet Et
    Burak senin için önemli bir viraj değerlendirirsen taraftar seni tutar kalıcı olursun
    Cevapla
  • Misafir 6 ay önce Şikayet Et
    Burak bu işi yapar...ama o seyirci denen "pazarc?" grup yok mu, onlara onlar gezide-pazarda-carsida-alemde...isteyen büyük düşmanı bjk nin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle