Beşiktaş'ta başkan adaylığı için 5 isim öne çıkıyor

Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi'nin olağanüstü kongrede aday olup olmayacağı merak konusu. Siyah beyazlı kulüpte başkanlık için Çebi'nin dışında 4 ismin daha adı geçiyor.

GİRİŞ 08.10.2023 13:06 GÜNCELLEME 08.10.2023 13:06
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Lugano yenilgisinin ardından olağünüstü seçim kararı alınan Beşiktaş'ta gözler, Başkan Ahmet Nur Çebi'ye çevrildi. Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Çebi'nin yönetim kurulunda ciddi bir değişime giderek adaylığını koyma ihtimali bulunuyor.

Bodrum'daki yazlığına giden Çebi'nin kararını hafta içerisinde açıklaması bekleniyor. Ancak yaşanılan süreç, taraftarların gösterdiği ağır tepkiler, ailesini ve yakınlarını farklı düşünceye sevk etmiş noktada. 

Ailesinin, başkan Çebi'ye, "Çok yıprandın, sağlığına da zararı oldu. Emek verdin, zaman ve para harcadın ama hak etmediğin şeyler yapılıyor" diyerek seçimde adaylığını koymasının doğru olmayacağını söyledikleri kaydedildi.

DİĞER ADAYLAR!

HASAN ARAT: Beşiktaş Kulübü'nün gerçekleştireceği seçim için ilk aday olan Hasan Arat, çalışmalarına hız kazandırdı. Arat'ın yönetim kurulu listesi için siyah-beyazlı camianın birçok önde gelen isimlerle görüşmelerde bulunduğu kaydedildi.

EMRE KOCADAĞ: Siyah-beyazlıların Asbaşkanı Emre Kocadağ'ın da olağanüstü genel kurulda aday olacağı konuşuluyor. Ancak Kocadağ'ın, Ahmet Nur Çebi'nin kararını beklediği ve başkanın seçime girip girmemesine bağlı olarak hareket edeceği belirtildi.

TEVFİK YAMANTÜRK: Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Tevfik Yamantürk'ün işlerinden dolayı yurt dışında olduğu ve yarın İstanbul'a döneceği kaydedildi. Kurmaylarıyla toplanacak olan Tevfik Yamantürk'ün hafta içinde basın toplantısı düzenleyerek adaylığını açıklayacağı belirtildi.

SERDAL ADALI: Başkanlık için adı geçen isimlerden biri olan Serdal Adalı ise henüz kararını vermedi. Ekibiyle birlikte durum değerlendirmesi yapan Adalı'ya çevresinden adaylık baskısı olduğu kaydedildi. Serdal Adalı'nın durumu da hafta içinde netlik kazanacak.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 25
  • Ali 6 ay önce Şikayet Et
    Bence de doğru eğer yönetilemiyorsa Araplara satılması doğru olabilir. Not: En büyük GS Başka büyük yok
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 6 ay önce Şikayet Et
    Kulüpler satilmali çözüm bu
    Cevapla
  • Yeniden refah 6 ay önce Şikayet Et
    Futbol fanatizimden ve kumardan arındırılmalı yeniden bir spor ve sosyalleşme aracı olmalı.
    Cevapla
  • BJK 6 ay önce Şikayet Et
    Vizyon ve duruş sahibi SERDAR BİLGİN GEREK.
    Cevapla
  • Ogün 6 ay önce Şikayet Et
    Başkan kim olursa olsun ,mahalle maçına bile çağıralamayacak birine takımı teslim etmişsiniz,şampiyonluk bjk için hayal bu sene de çöpe gitti .
    Cevapla
  • Xxx 6 ay önce Şikayet Et
    İlk kurulan Türk takımı sen bari bu kadar yabacı alma. Diğerlerini bildiğiniz gibi azınlıklar kurdu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle