Burak Yılmaz'ın kritik kararı! Şenol Güneş gitmeseydi...

Bırak Yılmaz'ın Milli Takım Teknik Direktörü Montella'nın yardımcısı olacağı ancak Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası bu kararından vazgeçtiği iddia edildi.

Burak Yılmaz'ın kritik kararı! Şenol Güneş gitmeseydi...
Burak Yılmaz'ın kritik kararı! Şenol Güneş gitmeseydi...
GİRİŞ 07.10.2023 00:52 GÜNCELLEME 07.10.2023 00:52
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Lugano'ya 3-2 mağlup olan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş görevinden istifa etti. 

Şenol Güneş'in istifasının ardından Beşiktaş Yönetimi de olağanüstü kongre kararı aldı. 

Takım Burak Yılmaz'a emanet edildi

Yaşanan gelişmelerin ardından siyah-beyazlı takım Şenol Güneş'in yardımcısı Burak Yılmaz'a emanet edildi. 



A Milli Takım'la anlaştı

Gazeteci Fırat Günayer, kendi Youtube kanalındaki yayınında Burak Yılmaz'la ilgili flaş bir iddiada bulundu. Fırat Günayer haberinde Burak Yılmaz'ın normal şartlarda A Milli Takım Teknik Direktörü Vincenzo Montella'nın yardımcılığı konusunda anlaştığını belirtti.



Şenol Güneş'in ayrılığı sonrası kararından vazgeçti

Ayrıca Günayer, Yılmaz'ın pazar günü oynanacak İstanbulspor maçının ardından Beşiktaş'taki görevinden ayrılacağını ancak Şenol Güneş'in ayrılığı ve takımın kendisine emanet edilmesinin ardından bu kararından vazgeçtiği söylendi. 



Teknik direktör olarak devam edebilir

Öte yandan Fırat Günayer, futbolcuların takımın başında Burak Yılmaz'ın olmasından dolayı memnun olduklarını söylerken üst üste iyi sonuç alındığı takdirle genç çalıştırıcıyla yola devam edilebileceğini açıkladı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 30
  • Ahmet Duman 6 ay önce Şikayet Et
    Yorum yazan arkadaşlar, siz yeni başlayan bir insana nasıl bu kadar insafsız a saldırıyorsunuz..? İnsan iyi dilekler sunar.. Bir şansı kak ediyor bu adam.. Sizlerden daha sağlam BJK 'li olduğuna da eminim...
    Cevapla
  • Orange 6 ay önce Şikayet Et
    Tff'ye paralar devletten gitmiyordur inşaAllah bizden gidiyorsa vallahi yazık paralarımıza liyakatsızlere paralar yediriyoruz
    Cevapla
  • Kartal 1 6 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaşı kurtarır, şimdi, görev yaparken ne yapmış, arkadaş şenol hocadan önce bunun gitmesi lazım, ne yaptı geldi geleli, önce alt yapıya verin bari, ilk 5 ede giremeyiz gali, abubakar olmasa gol de atamıyoruz, sakat yusuf yazıcıyı getirecekmiş kurtarıcı, transfer dönemi 2 sağlam adam alsaydınız
    Cevapla
  • Ali Eren 6 ay önce Şikayet Et
    Allah milli takımı korumuş hamit yetip artıyor.
    Cevapla
  • Misafir1 6 ay önce Şikayet Et
    Burak ta en buyuk erdem olan karakter eksikligi var. hem besiktasli ol. Hemde macta kendini yere atarak penalti kazanip gsrayi samp yap. Basarili olacagini teknik olarak sanmiyorum.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle