Beşiktaş'tan eleştirilere cevap! "Çimler hastalandı"

Beşiktaş Kulübü, Trendyol Süper Lig'de Mondihome Kayserispor'u konuk ettiği Beşiktaş Park'ın saha zeminiyle ilgili açıklama yayımladı.

Beşiktaş'tan eleştirilere cevap! "Çimler hastalandı"
Beşiktaş'tan eleştirilere cevap! "Çimler hastalandı"
GİRİŞ 24.09.2023 22:58 GÜNCELLEME 24.09.2023 23:11
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Beşiktaş Park'ın zemin çalışmalarının titizlikle devam ettiği belirtilerek, "Fakat iklimsel değişiklikler ve diğer sahalarda da görülen çim hastalığı, yüksek kalitede olan zemini kısa süre içerisinde olumsuz etkilemiştir. Kısa sürecek bir tedavinin ardından yine rutin bakımlara devam edilecek ve futbol A takımı oyuncularımızın alışkın olduğu sağlıklı, iyi zemine çok geçmeden dönülecektir." denildi.


 

Salih Uçan, Beşiktaş Park'ın zeminini eleştirdiSalih Uçan, Beşiktaş Park'ın zeminini eleştirdi

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    hasta adam(Beşiktaş)....
    Cevapla
  • hüseyin_45 7 ay önce Şikayet Et
    Saçma sapan firmalara çim ekimi ve bakımı işi verirseniz olacağı buydu!!! İnşallah daha beter olur firma da yonetimde birakip giderler... yaziklar olsun
    Cevapla
  • Cann 7 ay önce Şikayet Et
    Ya Çebi başkan bir şeyi de doğru yap ya birşeyi de başar ya böyle böyle koskoca Beşiktaşı mahvettin hala da istifa etmiyorsun daha ne kadar kötü bif başkan olunabilir ki
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    her şeye itiraz edip ağlıyacanıza biraz adam olun sahanıza ve hocanıza çeki düzen verin
    Cevapla
  • Qwerty 7 ay önce Şikayet Et
    Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye! Demiş ki; nerem doğru ki? Hangi işiniz doğru da çimleriniz de doğrular da olsun.
    Cevapla