Salih Uçan, Beşiktaş Park'ın zeminini eleştirdi

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Mondihome Kayserispor karşılaştı. Siyah-beyazlılar maçı 2-1 kazandı. Beşiktaşlı Salih Uçan zemin sorumlularını eleştirdi.

Salih Uçan, Beşiktaş Park'ın zeminini eleştirdi
Salih Uçan, Beşiktaş Park'ın zeminini eleştirdi
GİRİŞ 24.09.2023 20:12 GÜNCELLEME 24.09.2023 20:12

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasında Beşiktaş ile Mondihome Kayserispor karşılaştı. Mücadele 2-1 Beşiktaş üstünlüğüyle sona erdi. Maçta goller; Mane, Aboubakar ve Chamberlain'den geldi. Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, puanını 10'a çıkardı. Kayserispor ise 9 puanda kaldı.

Maçın ardından Salih Uçan beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu. Tecrübeli orta saha oyuncusu, "Bugün kazanmamız gereken bir maçtı. Çünkü 2-3 günde bir maç oynuyoruz, psikolojisi kolay değil. Maçları ilk yarıda kopartmak ya da farkı açmak istiyoruz. Biz gol kaçırdıkça Anadolu takımlarının motivasyonu artıyor. Biraz gerginlik oluyor tabii ama kazanınca mutlu oluyoruz. Geçen seneye göre zeminimiz git gide kötüye gidiyor. Bu mesaj kime gidiyorsa artık. Dikkat etmemiz gerekiyor." dedi.

Vincent Aboubakar'ın attığı golde asisti yapan Rachid Ghezzal, "Beşiktaş taraftarı her zaman bizi destekliyor. Geriye düşsek bile hep yanımızda. Yoğun maç trafiğinde onlara çok ihtiyacımız var. Bugün en iyi Ghezzal'ı gösteremedim ama geri döndüğüm için mutluyum. Biz Beşiktaş'ız! %100'ümüzü vermek için çalışacağız." ifadelerini kullandı.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.