Şenol Güneş isyan etti! "Bu fikstürü hiç anlamıyorum"

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş, yoğun fikstüre tepki göstererek, "Sıkıştırılmış bir hafta yaşıyoruz. Saatler de öyle. Değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz." dedi.

Şenol Güneş isyan etti! "Bu fikstürü hiç anlamıyorum"
Şenol Güneş isyan etti! "Bu fikstürü hiç anlamıyorum"
GİRİŞ 24.09.2023 20:09 GÜNCELLEME 24.09.2023 20:15
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş maç sonrasında açıklamalarda bulundu. 

Deneyimli teknik direktör açıklamasında; "Kayserispor'un mağlubiyeti yoktu. Biz rakibimizin nasıl oynayacağını bekliyorduk. İlk yarıda da gol atabilirdik. Bunu yapmak için de daha az top kaybı yapmalıydık. Yediğimiz golü hiç beklemiyorduk. En önemli özelliklerimizden birisi duran topta gol yemiyor oluşumuzdu. Biraz daha dikkatli olabilseydik, daha fazla pozisyon üretebilirdik." dedi. 

"Bu fikstürü hiç anlamıyorum" 

Beşiktaş teknik direktörü sözlerinin devamında; "Zorlandığımız dönemler olacak. Biz ekimizden geleni yapıp rakipten almalıyız. Kendi sahamızda seyircimizin önünde 3 puan önemliydi. Bazı oyuncular 3 gün önce oynadı. Sıkıştırılmış bir hafta yaşıyoruz. Saatler de öyle. Değişiklik yapmak zorunda kalıyoruz. Bugün bitti artık, şimdi Adana Demirspor maçına hazırlanacağız. Salı günü gideceğiz. Çarşamba maç oynayıp geri döneceğiz. Orada kalmak istedim ama 3-4 gün orada kalmak gerekiyordu. Program bile zorlanıyor ama çalışacağız.  Bu fikstürü ben hiç anlamıyorum. Deplasmanları en fazla yaşayan takım olarak, bu fikstürü anlamış değilim. Bize yurtdışından gelen takımları bir gün sonraya atıyorduk dendi ama bize öyle olmuyor." ifadelerini kullandı. 

Şenol Güneş; "Keşke perşembeye koysalardı maçımızı daha iyi olurdu. Ben Adana'da kaldıktan sonra Konya'ya geçmek istedim. Bu hafta bizim için kolay olmayacak. Bizim bir sıkıntımız da milli aralarda milli oyuncumuzun fazlaılığı nedeniyle zorluk yaşayabiliyoruz. Onların gidip oynaması veya oynamaması idman kaybına da neden oluyor. Onun için söyledim, bu tip değişimlerde milli takımdan gelen oyunculardan sonra sen de idman yapamıyorsun. " sözlerini sarfetti. 

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 69
  • Vatandaş 7 ay önce Şikayet Et
    Biri fikistürü beğenmez, biri, hakemi beğenmez, biri futbol federasyonunu beğenmez,birisi VAR,ı beğenmez. bu arkadaşlar milyonlardan başka birşey beğenmiyorlar.
    Cevapla
  • Bu nedir 7 ay önce Şikayet Et
    Dur ağlama, amma sulu göz oldun. Nasıl Avrupa'da top oynucan? Hangi kondisyona, Milli takımda böyleydin.
    Cevapla
  • Fatih 7 ay önce Şikayet Et
    Ne ağlak bir insan oldun. Yaşına hiç yakışmıyor.
    Cevapla
  • Müfteri savar 7 ay önce Şikayet Et
    Bende senşn ne dediğini hiç anlamıyorum
    Cevapla
  • 603443 7 ay önce Şikayet Et
    Ne dediğinden anlayan varmı sade bunu oyynuyo GS ve FB aynı durumda birde Adana'da 3 tane oyuncu kırmızı kart gördü aslida ağlama duvarı na git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle