Şenol Güneş: Bizim oyun felsefemizde bu yok!

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş açıklamalar yaptı.

Şenol Güneş: Bizim oyun felsefemizde bu yok!
Şenol Güneş: Bizim oyun felsefemizde bu yok!
GİRİŞ 22.09.2023 00:45 GÜNCELLEME 22.09.2023 00:45
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu ilk maçında Belçika ekibi Club Brugge'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Bizi kendi sahamıza zorladılar"

"Rakibimizin gücünü biliyorduk. Kanatlardan hızlı atak yapıyorlar. Hücum zenginliği olan bir takım. Oyunun başında daha önde baskı yapmak istiyorduk ama bizi kendi sahamıza zorladılar. Daha sonra oyunu ele geçirdik. İkinci yarının başında da bunu denediler. 

"Bizden daha üstün oynadılar"

Git-gel oldu. Bizden daha üstün oynadılar. Daha iyi toplar kullanmak istedik ama en azından beraberlikle bitmesi gereken bir maçtı. Hücuma geldikleri zaman iki kanattan getirilen toplarla etkili olmaya çalıştılar, öyle de golü buldular. Oyuncularımız savaştı, iyi niyetli mücadele etti. 

"Büyük oyuncular elinden geleni yaptı. Mert'in de etkisi vardı"

Rakip sahada oynadığımız için en azından beraberliğe taşımak için savunma ağırlıklı oynamaya çalıştık. Normalde bu bizim oyun felsefemizde yok ama buna zorlandık. Golün gelmesi, Cenk adına da gelmesi sevindirici oldu. Çünkü ihtiyacı vardı. Büyük oyuncular elinden geleni yaptı. Mert'in de etkisi vardı" 

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • Misafir1 7 ay önce Şikayet Et
    Takımın bir oyun felsefesi yok hoca bütün planın mert in balına kalmış bumu oyun planın
    Cevapla
  • Misafir 7 ay önce Şikayet Et
    Rakip ve oyuncular elinden geleni yaptı, peki sen ne yaptın sistem yok, maç analizin yok, hep hikaye milli takimda da ayni, türk futbolundan düş artık.
    Cevapla
  • Bjk1903 7 ay önce Şikayet Et
    Sen besiktasa teknik direktor olacak adam degilsin... sen besiktasta teknik direktor oldugun muddetce besiktastan nefret edecegim. Cunku sen trabzon macinda besiktasi cikardigin kadroyla sattin.. senol gunes namusun serefun varsa besiktas teknik direktorlugunden istifa eder defolup gidrrsin
    Cevapla
  • Cevat 7 ay önce Şikayet Et
    Takım kombine bir atak yapamıyor. Top alan rakibi geçmeye çalışıyor. Paslaşma ve kilit pas yok.
    Cevapla
  • Çarşı 7 ay önce Şikayet Et
    Futbol Tarihinde kendini bir türlü ifade edemeyen, bir sonraki söylemiyle bir öncekini tekzip eden, kafası karışık bir adam. Aynı zamanda sosyal bilgiler ögretmeni olması, ici boş cümlelerle çok uzun konuşan biri icin ilginç...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle