Mağlubiyet sonrası Şenol Güneş'ten TFF'ye tepki!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3-0'lık Trabzonspor mağlubiyetinin ardından TFF'ye tepki gösterdi.

GİRİŞ 17.09.2023 23:48 GÜNCELLEME 18.09.2023 12:09
Bu Habere 105 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Beşiktaş deplasmanda Trabzonspor'a 3-0 mağlup oldu. 

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu. 

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"İyi bir görüntü sergilemedik"

"İyi bir görüntü sergilemedik. Fikstürde bir şanssızlığımız da var. Milli takım arası sonrası hep deplasmana gidiyoruz. Şimdi bu maça geldik. Trabzonspor'un ev sahibi olmasının avantajı vardı."

"Kazanmayı hak etmedik"

"Neyi nasıl değerlendiririm? Maçı mı? Pozisyonları mı? Goldür değildir konuşamayız. Düşündüğümüz oyunun altında başladık. Yavaş başladık. Rakip de yavaş başladı. Yediğimiz iki gol... Şansızlık, hata da denebilir. Rakip daha dirençli hale getirdi. İkinci yarı dirençli oynamamıza rağmen oyun akıcılığımız yoktu. Kazanmayı hak etmedik. Trabzonspor kolay goller bulunca daha dirençli ve inançlı oynadı. Üzgünüz. Maç içerisinde uygu kırılmaları da olabiliyor. Hak ettiğimiz mağlubiyet oldu. Rakip daha çok hak etti. Daha sert oynadı ve o sertliğin de karşılığını aldı."

"Kendi sahanda oynamak avantajlı"

"Bundan sonraki milli arada Galatasaray deplasmanına gideceğiz. Diğer milli aradan sonra da Samsunspor maçına gideceğiz. Kendi sahanda oynamak avantajlı, psikolojik olarak da avantajlı, bu akşam hücumda etkili değildik rakibin sert oyununa karşılık veremedik. Kaybettik üzgünüz"

"Biz talep etmiyoruz ki"

Beşiktaş'ın 22 günlük sürede 7 maç oynayacağının hatırlatılması üzerine Güneş, "Zorlu değil alınan bir karar varsa buna uyacağız. Daha önce nasıl bizim Adana Demirspor maçını tehir ettilerse şimdi de o araya koydular. Samsunspor'da tehir ettiler daha geçe koydular. Avrupa'ya girmemiz garanti olduktan sonra istedikleri gibi karar aldılar. Bunlara diyecek bir şeyimiz yok. Alınan kararlara uyacağız. Bu zorlu fikstürde takımı değiştirerek oynatmak zorundayız. Başka çözüm bulamayız. Şikayet etmeye gerek yok alınan kararlar bu. Doğru karar-yanlış karar daha önce niye tehir ettiler onu da bilmiyorum. Avrupa'ya girmemiz için biz talep etmiyoruz ki sen karar veriyorsun. Diyecek bir şeyimiz yok" diye konuştu.

"Büyük takımların hepsi şampiyonluğa oynar"

Şenol Güneş, 'Beşiktaş Kulüp Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin 'Bu sene şampiyon biz olacağız' sözleri takım üzerinde baskı oluşturuyor mu?' sorusuna ise, " Büyük takımların hepsi şampiyonluğa oynar. Söylemeye gerek yok. Söylemiş olması da ayıpta değil. Doğrudur bu maçı kaybettik ama yarışta biz varız. Kendimizde eksik görmüyoruz. Yarış devam ediyor. Bizim gibi takımlar zaten şampiyonluk için yarışıyor" cevabını verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 105
  • akif AN 7 ay önce Şikayet Et
    FEDARASYON ne yapacak necibi cenki neden oynatıyorsun oh ne güzel yenil topu federasyona at artık en güzeli istifa etmen samet rıza veya şifo gelmeli seyirciler yuhlamadan git kendine yazık edeceksin trabzona karşı kurduğun 11 trabzonun ekmeğine yağ sürdün başkanda hemşerin ne güzel olan beşiktaşa oluyor sen varken trabzonu zor yeneriz.
    Cevapla
  • R...A 7 ay önce Şikayet Et
    Stoperde necipe kalan beşiktaşa Allah yardım etsin
    Cevapla
  • Celepoğlu 7 ay önce Şikayet Et
    BJK adam gibi bir adamın eline geçmedi.
    Cevapla
  • hızıroğlu 7 ay önce Şikayet Et
    Yenildiğiniz zaman nereye saldıracağınızı bilemiyorsunuz.
    Cevapla
  • Asi 7 ay önce Şikayet Et
    İşin ğücün ağlamak hoca gerçi sende haklısın ağlayasınki para gelsin sömürdünüz kulüpleri aldığın paraya bak sonuca bak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle