Şenol Güneş'ten transfer sorusuna esprili yanıt

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, transferle ilgili gelen bir soruya "Bugün transferi şoförle tesise yapacağım." diye yanıt verdi.

Şenol Güneş'ten transfer sorusuna esprili yanıt
Şenol Güneş'ten transfer sorusuna esprili yanıt
GİRİŞ 31.08.2023 23:30 GÜNCELLEME 31.08.2023 23:40
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda 3-2 kazandığı ilk maçın rövanşında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'i sahasında 1-0 yenerek gruplara kalmayı başardı.

Karşılaşmanın ardından siyah-beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş, açıklamalarda bulundu.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"En son Sivas'a mağlup olmuştuk"

"Gruplara kalmamız ve düşündüğümüz oyun planının sahada yansımasını görmek sevindirici. Hak ettiğimiz bir galibiyet oldu. Bütün oyuncularımız sahada görevlerini yaptılar. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Gayretli, olumlu oynamayı düşünen bir takım olarak iyi göründük. Seyircilerimiz de tribünleri doldurdu. Onlara teşekkür ediyorum. Pazar günü onlara daha çok ihtiyacımız olacak. En son Sivas'a mağlup olmuştuk, önemli bir maç."

"Biz bir aileyiz"

"Biz bir aileyiz, yönetime ve başkana teşekkür ediyorum. Camialar iyi günde kötü günde birlikte olur. Sıkıntılarımızı kendi içimizde tartışırken moralimizi dağıtmayalım. Moral herkese lazım, bütün ülkeye lazım."

"Erken konuşmaya gerek yok"

"Şu an maçın yorgunluğu var. Bunu bir an evvel toparlayıp Sivas maçına hazırlanacağız. Gruplarla kimlerle eşleşeceğiz, bunları konuşacağız daha sonra. Daha kura çekilecek, rakipler belli olacak. Erken konuşmaya gerek yok, biz işimize bakacağız."

Transfer sorusuna esprili cevap

Şenol Güneş, "Kaç transfer düşünüyorsunuz" şekinde yöneltilen soruya, "Bugün transferi şoförle tesise yapacağım. Başka transfer yapmayacağım." diye cevap verdi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 4
  • dadaş 8 ay önce Şikayet Et
    Bir beşiktaşlı olarak Hangi maçı kazanacağız belli değil...Şenol Güneş ümit vermiyor..
    Cevapla
  • Karakartal 38 8 ay önce Şikayet Et
    Bir Besiktasli olarak söylüyorum SENOL BEY, biraz daha Saygi göster basina. Hep Sert ve Sacma cevaplar. Sempati denilen bisey var. Onlarda senin gibi Ekmek parasi derdinde ve senden 100 Kat daha isleri zor !!!
    Cevapla
  • gkhn 7 ay önce Şikayet Et
    Çok komiksin şenol
    Cevapla
  • Hüseyin Adanalı 7 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş senle gurur duyuyor hocam tebrikler
    Cevapla