Amir Hadziahmetovic: Bunlar bahane değil...

Beşiktaş’ın başarılı futbolcusu Amir Hadziahmetovic, Bükreş’te zemin beklediğimiz gibi değildi. Pas trafiğini istediğimiz gibi yapamadık. Bunlar bahane değil ama içeride, kendi sahamızda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum" dedi.

Amir Hadziahmetovic: Bunlar bahane değil...
Amir Hadziahmetovic: Bunlar bahane değil...
GİRİŞ 30.08.2023 19:49 GÜNCELLEME 30.08.2023 19:49

UEFA Avrupa Konferans Ligi Play-off Turu rövanş maçında Beşiktaş, yarın sahasında Dinamo Kiev ile karşılaşacak.

Bu müsabaka öncesi Beşiktaş’ın 26 yaşındaki futbolcusu Amir Hadziahmetovic, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

“Yarınki maçta galibiyet için oynayacağız”

İlk maçta güzel bir galibiyet aldıklarını ama istedikleri oyunu yansıtamadıklarını belirten Hadziahmetovic, “Bu hafta yapamadığımız şeylere çalıştık ve odaklandık. Yarınki maçta galibiyet için oynayacağız. İyi bir takımız. Orta sahada birbirimizi tanıyoruz ve birlikte oynadıkça daha iyi oynuyoruz. Orta saha takımın kalbidir. Bu sezon iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum, geçen sene de iyi işler yapmıştık. Umarım böyle devam ederiz” ifadelerini kullandı.

“Kim oynarsa oynasın iyi şekilde oynayacaktır”

Masuaku ve Amartey’in sakatlıklarından dolayı yarın savunma hattının değişeceğinin hatırlatılması üzerine Bosna-Hersekli futbolcu, “Bükreş’te zemin beklediğimiz gibi değildi. Pas trafiğini istediğimiz gibi yapamadık. Bunlar bahane değil ama içeride, kendi sahamızda daha iyi şeyler yapacağımızı düşünüyorum. Beşiktaş’ın her oyuncusu iyidir. Kim oynarsa oynasın iyi şekilde oynayacaktır” diye konuştu.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.