Beşiktaş'ın görüştüğü stoper ortaya çıktı!

Stoper hattına takviye yapmak isteyen Beşiktaş gözünü Tottenham'ın deneyimli stoperi Eric Dier'a çevirdi.

Beşiktaş'ın görüştüğü stoper ortaya çıktı!
Beşiktaş'ın görüştüğü stoper ortaya çıktı!
GİRİŞ 24.08.2023 09:05 GÜNCELLEME 24.08.2023 09:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'la ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basını, Siyah- Beyazlı takımın Tottenham forması giyen İngiliz stoper Eric Dier ile ilgilendiğini öne sürdü. Haberde Beşiktaş'ın 29 yaşındaki stoperi kadrosuna katmak istediği ve İngiliz kulübü ile resmi görüşmelere başladığı ifade edildi.

Oyuncunun menajeri ile yapılan ilk görüşmenin olumlu geçtiği belirtilirken, Dier'ın da şartların oluşması durumunda Beşiktaş forması giymeye sıcak bakabileceği vurgulandı.



SÖZLEŞMESİ SONA ERİYOR

Tottenham ile olan sözleşmesinin son yılına giren ve Ada ekibinin kadrosunda düşünmediği tecrübeli stoperin bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor. Yıldız futbolcu için Tottenham'ı uygun bir bedele ikna etmek için çalışmalarını sürdürdüğü de gelen haberler arasında.

Şenol Güneş'in de transferine onay verdiği Dier konusunda önümüzdeki günlerde daha somut adımların atılması bekleniyor.

42 MAÇA ÇIKTI

Geçtiğimiz sezon Tottenham formasıyla 42 resmi maça çıkan Erick Dier bu karşılaşmalarda 2 gol, 1 asistlik katkı sağladı. 

KAYNAK: TAKVİM
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • necdet 8 ay önce Şikayet Et
    Şampiyon belli bjk klübü katakulleleri açıkladı
    Cevapla
  • gürsel 8 ay önce Şikayet Et
    Acele etmesinler yaaaa. ligin son maçına gelse yeter.......
    Cevapla