Fransızlardan Muleka için transfer açıklaması!

Beşiktaş'ın Demokratik Kongolu hücum oyuncusu Jackson Muleka'ya talip olan Metz, siyah-beyazlıların teklifi yetersiz bulması nedeniyle bu transferden vazgeçti.

Fransızlardan Muleka için transfer açıklaması!
Fransızlardan Muleka için transfer açıklaması!
GİRİŞ 17.08.2023 18:54 GÜNCELLEME 17.08.2023 18:57
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Beşiktaş forması giyen Jackson Muleka için Fransa Ligue 1 ekibi Metz'den transfer açıklaması geldi.

Metz'in sportif direktörü Pierre Dreossi, Muleka'nın transferi hakkında görüş bildirdi. Dreossi, "Jackson Muleka bize katılmayacak." sözleri ile bu transferden vazgeçtiklerini duyurdu.

Teklif yetersiz bulundu

Fransız basınında yer alan haberde ise Metz'in, Beşiktaş'a 23 yaşındaki futbolcu için teklif sunduğu ancak Beşiktaş'ın bu teklifi yetersiz bulduğu aktarıldı.

Siyah-beyazlıların Muleka için istediği rakamın Fransız ekibi için ulaşılmaz bir rakam olduğu ve Metz'in bu transfer dosyasını kapattığı belirtildi.

Siyah-beyazlılar ile sözleşmesi 2027 yılına kadar devam eden Muleka, Beşiktaş forması altında çıktığı 36 maçta 8 kez rakip fileleri havalandırdı ve 1 kez de asist yaptı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Bjk 8 ay önce Şikayet Et
    Yol verin gitsin yaaaa
    Cevapla
  • seloooo 8 ay önce Şikayet Et
    muleka bu takımın oyuncusu değil
    Cevapla