Sergio Ramos savaşı! Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşı

Beşiktaş ve Galatasaray bir transferde daha karşı karşıya geldi. İki ezeli rakip PSG'den ayrılan ve bonservisi elinde olan yıldız stoper Sergio Ramos için kıyasıya yarışıyor.

Sergio Ramos savaşı! Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşı
Sergio Ramos savaşı! Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşı
GİRİŞ 16.08.2023 17:58 GÜNCELLEME 16.08.2023 17:58
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

Milot Rashica transferinde karşı karşıya gelen Beşiktaş ve Galatasaray, bu kez Sergio Ramos için rakip oldu.

İKİ DEV İSTİYOR

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray ve Beşiktaş, stoper için birçok isimle temas kurarken iki ezeli rakibin gündemine bu kez PSG'den ayrılan ve bonservisi elinde olan 37 yaşındaki Sergio Ramos geldi.

SOSYAL MEDYA YANIYOR

Kısa bir süre önce sosyal medya hesabından Galatasaray'ın maç paylaşımını beğenen Sergio Ramos, sarı-kırmızılı camiada heyecan yarattı.

BEŞİKAŞ'TAN KARŞI HAMLE

Öte yandan Beşiktaş Asbaşkanı Serhan Çetinsaya, Sergio Ramos'u takip etmeye başlayınca, Beşiktaşlı taraftarlar da büyük heyecan yaşadı.

ŞARTLARI BELLİ OLDU

Sevilla'daki başarılı günlerinin ardından Real Madrid'e transfer olan ve İspanyol devinde efsane isim haline gelen Sergio Ramos'un yeni sözleşmeye imza atmak için istediği şartlar belli oldu.

İŞTE İMZA ATMA MALİYETİ

Kariyerinin son büyük kontratını yapacak olan Sergio Ramos, 2,5 Milyon euro imza parası, senelik 5 Milyon euro maaş ve 2+1 yıllık sözleşme istiyor.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Real Madrid ve İspanya Milli Takımı ile kaldırmadığı kupa kalmayan 37 yaşındaki Sergio Ramos, son olarak PSG formasını giydi. Dünyaca ünlü stoper, Fransız ekibiyle 58 maça çıktı ve 6 gol, 1 asistlik performans gösterdi. Real Madrid efsanesi olan Ramos, Eflatun-Beyazlılarla ise 671 maçta 101 gol atma ve 40 asist yapma başarısı gösterdi.

KAYNAK: AKŞAM
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 55
  • German 50 8 ay önce Şikayet Et
    Fener sende müşteri ol
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    adam dünyanın en iyi stoperlerinden birisi, bu bir gercek
    Cevapla
  • alpi 8 ay önce Şikayet Et
    Bu moruğu alan kaybeder. şampiyonluğu yada parasını.. açık ve net.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    ramos almayın arkadaş adam kırk yaşına merdiven dayamış yeter artık yeni arda gülerler yetiştirin bizim geçlerimiz kazansın
    Cevapla
  • Misafirim 8 ay önce Şikayet Et
    Galatasaraylı olarak rica ediyorum lütfen almayın gençlere yatırım yapın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle