Volkan Demirel: Galibiyetin önemi yok!

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, "Ne mağlubiyet galibiyet önemi yok. Tek derdim tüm depremzedelere ümit olmak” dedi.

Volkan Demirel: Galibiyetin önemi yok!
Volkan Demirel: Galibiyetin önemi yok!
GİRİŞ 13.08.2023 00:46 GÜNCELLEME 13.08.2023 00:46
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Hatayspor, deplasmanda karşı karşıya geldiği Pendikspor’u 5-1’lik skorla mağlup etti.

Maçın ardından Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Verdikleri aranın ardından sahaya çıkmalarının bir mucize olduğunu söyleyen Demirel, “Bizim adımıza sahaya çıkmak için önemli bir gündü. Sahaya çıktığımız için galibiyet, mağlubiyet önemli değil en önemlisi Hataylılara, depremzedeleri mutlu edebildiysek benim için en büyük galibiyet budur. Bugün sahaya çıkan oyuncularımla Hatay’a gönül veren depremzedelere destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bugün onlar için sahaya çıktık. 6 aylık süreçti bu sahaya çıkmamız bizim adımıza mucize bunu 5 gollü galibiyetle aldığımız için mutluyuz” şeklinde konuştu.

“Yokluktan kalkıp desteklerle buralara gelmek kolay değil”

Mücadelede buldukları ilk golün ardından duygulandığı anların sorulması üzerine Volkan Demirel, “Duygu olmadan bu işi yapamazsınız. Birikmişliğin verdiği bir şey bu. Yokluktan kalkıp desteklerle buralara gelmek gerçekten kolay değil. Bize destek veren gönülden bizi düşünen herkese çok teşekkür ediyorum. Onlar olmasa ekibim olmasa Hataylılar olmasa bugün bu takımı kuramazdık. Duygulanmamak mümkün değil” cevabını verdi.

“2 transfer daha yapacağız”

Transfer dönemi boyunca toplam 2 transfer daha yapacaklarının altını çizen Volkan Demirel, “Biz zaman açısından iyi hazırlandık. Oyuncularımın hepsini kendim izleyip yorumladım, kendim konuşup buralara getirdim. Ne istediğimi biliyorlardı. Sezon başlamadan tüm transferlerimizi yaptık. Mümkün olursa bir transfer daha gelecek. Akabinde bir transfer daha olacaktır. Avantajımız önce hazırlanmaktı. Oyuncular benim seçtiğim oyuncular bana yardım etti. Ne istediğimi bildiğimden onlara da iyi lanse ettim. 5 gol attık ama 5 gol de kaçtı. Ne mağlubiyet galibiyet önemi yok. Tek derdim tüm depremzedelere ümit olmak” ifadelerini kullandı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 25
  • Ahmet 8 ay önce Şikayet Et
    Volkan Kardeşim, biz bu ülkeyi SEVIYORUZ. Darda kalan tüm kardeşlerimize her zaman karinca kaderince yardima haziriz. Allah cc bir daha böyle bir aci yasatmasin.
    Cevapla
  • Faruk 8 ay önce Şikayet Et
    Volkan timsah gözyaşları bunlar. Bırak şov yapmayı
    Cevapla
  • Murat 8 ay önce Şikayet Et
    Kalbin ne kadar kötü ve kapkara. insan olmak İnanki sandığın kadar zor değil.
    Cevapla
  • smm 8 ay önce Şikayet Et
    adamın şova ihtiyacı mı var kalbin ne kadar kötü....yazık sana
    Cevapla
  • Fakir 8 ay önce Şikayet Et
    Allah katında zerre kadar değeri olmayan futbol melaneti deprem zedelerine versin ki maç kazanmakla depremzedelerin karınları doymuyor futbolculara verilen parayı verin depremzedelere
    Cevapla
  • Turgut 8 ay önce Şikayet Et
    Volkan sadece fb ivtahari değil bütün taraflı tarafsız herkesin önce benim memeletim hatayin ve turkiyenin ivtahari bir gs olarak cani gönülden tebrik ediyorum adamlık bu dur seni gönülden seviyoruz Volkan kardeşim
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    misafir yazdığın anlaşılmadı kardeşim
    Cevapla
  • FB.li 8 ay önce Şikayet Et
    Sen FB lilerin iftiharisin seni seviyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle