Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Dersler çıkarmamız gereken bir oyun vardı. Sonuç olarak buradan avantajlı bir skorla ayrılıyoruz" dedi.

Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu!
Şenol Güneş'ten galibiyet yorumu!
GİRİŞ 10.08.2023 23:11 GÜNCELLEME 10.08.2023 23:11
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

UEFA Avrupa Konferans Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda Azerbaycan temsilcisi Neftçi Bakü'yü 3-1 yenen Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş, galibiyete rağmen son bölümdeki oyundan dersler çıkarmaları gerektiğini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında karşılaşmayı değerlendiren Güneş, "Oyuna hakim olduk ve goller bulduk. Sezon başı olduğundan yorulan oyuncularımız olabiliyor. Yeni gelen bazı oyuncularımızı da görmek istiyoruz. Son on beş dakikalık bölümde oyun koptu. Top kaybı sonucunda yediğimiz gol neticesinde rakibin morali yükseldi. Son bölümde dersler çıkarmamız gereken bir oyun vardı. Sonuç olarak buradan avantajlı bir skorla ayrılıyoruz" ifadelerini kullandı.

İkinci maça ciddi bir şekilde hazırlanmaları gerektiğinin altını çizen Şenol Güneş, "Güzel bir atmosfer vardı. Ülkemizde deprem oldu, inşallah can kaybı yoktur. Hepimize geçmiş olsun” diyerek sözlerini tamamladı.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 6
  • vatan1 8 ay önce Şikayet Et
    bu yorumları yazan bjk li olamaz ben bir gs taraftarı olarak bjk yi tebrik ederim sanki karşında amatör takım var bol keseden atmayın adamlar 2 takım elemişler ve daha hazırlar
    Cevapla
  • uefa.com 8 ay önce Şikayet Et
    bu adamı gördükçe kin nefret ediyorum...hataya antrpe nasıl hangi yüzle geleceksin acaba...
    Cevapla
  • adil kara 8 ay önce Şikayet Et
    sende olan yüzden 10000 kat daha insan yüzü var merak etme
    Cevapla
  • gurbetci 8 ay önce Şikayet Et
    Ezbere konusuyor. Laf dolandiriyor bolca, ama anlamsiz kelimeler.
    Cevapla
  • Misafir 8 ay önce Şikayet Et
    Şakamısın oğlum sen adam daha ne yapacak anlamadım deplasmanda yendik derdin ne hangi takımlısın
    Cevapla
  • Bjk1903 8 ay önce Şikayet Et
    Kibrin yuzunden az kalsin maci verecektik.. sen ne kadar igrenc bir adamsin senol gunes... biran once besiktasimdan defolup git ya git
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle