Talisca, Şenol Güneş'i yalanladı!

Şenol Güneş'in Beşiktaş kadrosunda yeniden görmek istediği Anderson Talisca, transfer haberleri üzerine açıklama yaptı.

GİRİŞ 08.08.2023 10:10 GÜNCELLEME 08.08.2023 10:10
Bu Habere 48 Yorum Yapılmış

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Anderson Talisca ile ilgili transfer açıklamasının ardından Brezilyalı isimden cevap geldi.

Şenol Güneş'in basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Talisca ile konuştum. Görüntülü de konuştum. Özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama 10 milyon euro'dan aşağıya değil. Talisca, almak taraftara daha farklı bir heyecan katar. Alınsa başka oyuncu almaya gerek yok çünkü fazla mevki için alternatif haline getiriyor. O tarza daha uygun fiyata farklı bir oyuncu bulursan yine alırız." şeklindeki sözleri, siyah-beyazlı camiada heyecan yarattı.

Beşiktaşlı taraftarlar, sosyal medya üzerinden yönetime Talisca transferi için çağrıda bulunurken; Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr'da oynayan 29 yaşındaki Brezilyalı paylaşım yaptı.

Şenol Güneş'i yalanladı!

Talisca transfer durumunun olmadığını vurgulayarak "Son zamanlarda ortaya çıkan yalan haberlerin aksine, bir transfer görüşmesi yapmadığımı belirtmek isterim. Ayrıca Al-Nassr'dan ayrılmaya niyetim yok. Burada çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim. Önümüzdeki sezona odaklanmaya devam ediyorum." açıklaması yaptı.

Siyah-beyazlı taraftarların unutamadığı Talisca'nın bu açıklamasının ardından Beşiktaş cephesinden gelecek yanıt merakla beklenmeye başlandı.

Cristiano Ronaldo'nun ardından Saido Mane'yi de transfer eden Al-Nassr'ın Talisca ile yolları ayırmaya sıcak bakacağı iddia edilirken, Brezilyalı yıldız 2026 yılına kadar olan sözleşmesini tamamlamak istediğini mesajını verdi.

Suudi Arabistan'da 2022-2023 sezonunda 23 maça çıkan Talisca, 20 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

Sezer Yavuz Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Sezer Yavuz

Editör Hakkında

Sezer Yavuz, 20 Şubat 1994'te İstanbul'da doğdu. İlköğretim ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladıktan sonra Kastamonu Üniversitesi gazetecilik bölümünden mezun oldu. İş hayatına 2017 yılında Anadolu Ajansı'nda başladı. 9 Temmuz 2020 yılından itibaren Haber7.com'da çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 48
  • malatya balabanlı 8 ay önce Şikayet Et
    İyi para alıyorsa niye gelsin ?
    Cevapla
  • ekrem 8 ay önce Şikayet Et
    Cumaya kadar şöyle bir haber bekliyorum ''Galatasaray Anderson Talica nın transferi konusunda oyuncu ve kulübü ile görüşmelere başlamıştır''
    Cevapla
  • bjk 8 ay önce Şikayet Et
    talisca sırf kulübü ile arası bozulmasın diye yalan söylüyor. ronaldo geldiğinden beri gitmek istediğini herkes biliyor. ronaldo ve mane varken onun mutlu olması çok zor.
    Cevapla
  • Osman 8 ay önce Şikayet Et
    Şenol Güneş bu sene alzemir hastası olmuş ne konuştugunu bilmiyor
    Cevapla
  • Aktif 8 ay önce Şikayet Et
    Talisca yalan söylüyor sırf takımı sesini etmewin diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle