Beşiktaş'a kötü haber! İngiliz ekibi yarışa dahil oldu

Beşiktaş'ın, Everton'da forma giyen Demarai Gray için transferinde kötü haber geldi. İngiliz ekibi Fulham, devreye girdi.

Beşiktaş'a kötü haber! İngiliz ekibi yarışa dahil oldu
Beşiktaş'a kötü haber! İngiliz ekibi yarışa dahil oldu
GİRİŞ 01.08.2023 00:38 GÜNCELLEME 01.08.2023 00:38

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ın, Everton'ın Jamaikalı sol kanat hücumcusu Demarai Gray ile ilgilendiği öne sürüldü. Siyah-beyazlılara İngiltere'den kötü haber geldi. 

Sky Sports'ta yer alan habere göre; Fulham'ın 27 yaşındaki futbolcu için Everton'la sözlü anlaşma sağladığı belirtildi.

Ancak Everton Teknik Direktörü Sean Dyche'ın takıma yeni takviye yapılana kadar Jamaikalı futbolcunun ayrılığına izin vermeyeceği aktarıldı.

Demarai Gray geride kalan sezonda Everton'da 36 kez forma giydi ve 6 gol atarken, 1 kez de asist yaptı.

Kariyerine Birmingham altyapısında başlayan Jamaikalı kanat oyuncusu, 2016'da 5.1 milyon euroya Leicester City'ye transfer oldu. Burada geçen 5 yılın ardından Ocak 2021'de Leverkusen'e imza atan Gray, aynı yılın temmuz ayında Everton ile anlaştı.

Kariyerinde 342 maça çıkan futbolcu, oynadığı takımlara 38 gol ve 32 asistlik katkı sağladı.

KAYNAK: NTV SPOR
SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL